packning pågår!

vilken dag! Lyckades försova mig idag med, men lugnt för alla tåg var försenade ändå. La ju in ett litet snabbt inlägg från skolan .. som sa en del?
Fixade tandställningen och hela klassen fick sluta tidigare för vi hade varit så duktiga! :)
Efter skolan åkte jag hem till sammi och var hos honom en stund. Sen åkte vi in till lund och fikade, mycket mysigt tills de att två jobbiga tjejer kom och satte sig bredvid .. Åkte sedan hem till honom igen och hade det mysigt! Kändes hemskt att säga "hejdå" ,men faktiskt! Träffas man sådär 4-5 gånger i veckan och sedan inte ska träffa varandra på två veckor, det känns! kommer sakna honom så mycket.

Sen det jag kom hem har jag ätit  pizza med familjen och packat min väska som skickas iväg till thailand imorgon! Längtar såå mycket. Att packa ner alla sommarkläder, gör en så glad!:D , nu täänker jag inte skriva mer än att jag kommer sakna sammi, och alla mina tjejer så fruktansvärt mycket!, ni får ha det så bra här hemma så hörs vi kanske en snabbis imorgon på flygplatsen, annars om två veckor!

underbar dag!


bilderna!

hv prov i skolan svinrygg, blev kass!
 aqva-kul fika med chasmine 
 tjejkväll jag och sofia förfest hos emma mina flickor jägers lucia älskar dig! <3
  
wow! , har massa bilder sen i fredags, men bjöd på lite av varje:) måste tillägga att chloé är en ängel!


skolan

då var datakunskapen slut och det är dags för lina och chloé att ta rast. som sagt, har naturkunskap och samhälle sen. Klockan 12.40 ska jag fixa tandst'ällningen, eftersom lilla jag har gjort så en platta har gått av .. perfekt tajming ;) längtar så tills imorgon. men kommer sakna mina små flickor så mycket!
Nu ska jag loghga ut härifrån och ladda inför natur ;) höhö

haha, kineeees eller vad? ;) bild som fanns på skolans dator!

alltid gott med godis

mums , ligger och myser med min godispåse och datorn i sängen. Pluggar samhällskunskap, har en redovisning imorgon. Efter den kan jag gå hem och bara njuta!
I alla fall, dagen började med såklart att jag försov mig så jenny som är så sjuk, ringde och väckte mig. Kom inte sent till skolan, vilket var bra. Hade muntlig filmanalys på engelskan .. efter det lunch och sen gjorde jag provet i materialkunskap. Skönt att ha det gjort nu. Slutade fyra idag, så de sista tre timmarna hade vi som vanligt hantverk. Idag var det andra halvan från klassen som hade praktiskt prov. Blev sminkad ungefär likadant som vi sminkade de i fredags, färg på skuggorna och röda läppar osv.
Efter skolan åkte jag hem till sammi. Hann med en massa roligt, spela bilspel både på datorn och på tv:n, dansa och mysa såklart! Sen kom en snäll emma och hämtade mig. Blev ett snabbt besök på ica. Kom hem och åt pannkakor som mamsen hade gjort!:)

nu sitter jag här och känner att biderna inte kommer in idag heller. Lovar att det är inne innan torsdag, då jag lämnar landet och säger hej till thailand istället. Måste fortsätta på mitt pluggande nu, snart klar och ska nanna. Sitter just nu i min mysiga morgonrock, puss!
sommar

ångest

usch! allt är upp och ner i mitt liv just nu. hela helgen har varit fullproppad med "ärenden" .. vilket jag tycker om! :) kan göra det kort.
fredag var jag hos sofia som jag redan skrivit, och sov sen hos sammi.
lördag blev det städa rummet, och sen ta mig till oxie för att förfesta och sedan sticka till strandbaden med flickorna. Hade jätteroligt, tills de vi skulle hämta våra väskor och jackor, kaos! jag och louise tog bussen till malmö vid 3.15 tiden, men var framme vid fem...!? bra.
söndag, igår var det ångestdagen! men i detta fall var partydagen:) på dagen hade vi besök av pappas kompis och hans tjej. gjorde lussebullar med mamma och ebba och sedan fikade vi och pratade om thailand. de gav oss tips osv. wie!
på kvällen vid åtta tog jag bussen in till eslöv och mötte malin. efter de fixade vi lite saker och tog oss sedan hem till sammi för att förfesta innan jägers. var mycket skojigt där hemma och ännu roligare inne på jägers. Kände dock aatt de blev för mycket för en del.

värsta måndagen på länge. när jag vaknade hade jag sovit ca två timmar och ddå var det dags att ta sig till skolan, snark. i alla fall, var med på matten sen åkte jag hem för jag mådde riktigt dåligt. är jätteförkyld och inte blir det bättre av att veta att ena systern ligger hemma och har körtelfeber/ .. lider med dig jenny!

har pluggat ett antal timmar, och lär bli någon enstaka till. ska hoppa in i duschen sen blir det sängen!!!!!
bilder kommer kanske imorgon!


-----> Strandbaden

´hemma hos emma nu med flickorna . Asta, Louise, Emma, Chasmine.
LLOOOOOVEEEE YOOOOUUUUU LIIINNAAA, POOOOSSSSSSS ASTA


tagga tagga tagga!

wow, efter en helt underbar gårkväll då jag först mötte johanna, köpte lite godis och började gå mot sofia .. ringer cazandra och säger vi blir hämtade, skööönt! I alla fall så åt vi åt vi pizza, såg idol, dansade och hade en massa roligt. Jag och sofia lärde en del tjejer raggan, så det blir riktig dans på lussevakan känner jag ;) heeh. Runt två tiden körde sofias snälla mamma mig hem till sammi. han gjorde mat och jag höll på att somna i soffan, (inte konstigt när ens klocka ringer 04.30-04.45-05.00 på morgonen!) Efter han ätit och vi "dansat" till hög musik i hans vardagsrum duschade han och jag somnade en snabbis i sängen istället. Jättemysig kväll! Tills de att min hosta kom och jag låg vaken till klockan åtta imorse, då jag tror jag somnade. har aldrig hostat så mycket i hela mitt liv.
Vakande idag av att pappa ringde mig och sa han var utanför för att hämta mig, .. " upp och hoppa , ligg inte å dra daj " .

Har inte gjort mycket vettigt idag .. började städa mitt rum och sen hittade jag lite roliga saker i vissa lådor, som ex glitter och fina saker till naglarna. Började såklart pilla med det, och gjorde faktiskt ebbas naglar lite fina med. Kände att min hud behövde en liten uppfräshning .. blev lite peeling och sånt mys. Duschade och nu sitter jag här med halva håret lockat. Sminkat basen på mig själv, och låter någon av tjejerna få göra resten av mupen. Börjar få lite panik, vet inte vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha håret, hur jag ska ha sminket, vilka skor jag ska ha osv osv. Blääää, ska nog inte lägga ner för mycket tid på att tänka på allt det! utan istället leva livet och bara dansa loss ikväll . Börjar bli taggad nu, så fixar vidare mig och sen blir det ta tåget runt halv åtta tiden, för att sedan möta tjejerna i malmö vid halv nio ;) nu ska jag inte skriva mer, hörs!


Fredagkväll

... ja, efter ett par svettiga timmar på Aqva - kul blev det tillbaka till skolan för att lämna sminkboxen.. När jag kommer upp på andra våningen för att lämna min box i skåpet , står en söt liten pappa och tittar och ser helt vilsen ut ... Hha! Jag och Chasmine skulle fixa för att dryga ut tiden till mitt samtal. Så pappsen bjöd oss och det var mycket mysigt! Utvecklingsamtalet gick bra, duktig flicka?:).. I alla fall, kom ut från skolan då det var mörkt. Lämnade in min mobil och fixade lite småsaker . Sen jag kom hem hann jag äta god fredagsmiddag med familjen, göra mig ren och fin! Nu rullar bussen snart in i Eslöv. Tur det, för bussen skakar och mina fingerar hinner inte riktigt med. Ska möta Johanna nu och sen tar vi oss vidare till Sofia! Ha det så bra, puss

Aqva-kul ;)

då är man på Aqva - kul med flicksen! De sitter och njuter i bubbelpoolen, medans jag svettas ihjäl brevid.. Önska jag kunde vara med men vill inte bli mer sjuk innan resan. Nu ska vi röra oss till den stora bassängen, där de ska ha livräddning! Ser att en liten Ellinor ska sitta och plaska fötterna i vattnet med mig! Annars ska jag ha utvecklingsamtal efter detta, jippie? Ikväll blir det nog tjejkväll med en del frisörbrudar och lite dansvänner:) Ha det bra, hörs vi inte mer idag, så trevlig helg!

humöret svängde snabbt..

... har kännt mig lite småsjuk hela veckan ska jag säga, men inte så att jag blivit trött och inte har ork till någonting. Från de jag kom hem från skolan idag, runt tre tiden har jag bara suttit och pluggat engelska. Sen åt jag, dansade hemma och åkte sen till den "riktiga" dansen. Har verkligen varit taggad, eller vad man ska säga till denna dagen och denna danslektion. Det var nämligen sista lektionen för raggan denna terminen. Vilket är tråkigt, Jag som längtade sååå, fick inte ut all min energi från kroppen. Efter uppvärmingen då vi skulle börja på den riktiga koregrafin tar all min energi bara slut! Verkligen så.  Från ingenstans .. detta beskriver då hur glad och hur bra det gick idag .. tusan också! jaja, blir dans nästa termin med så ;)

Annars har denna torsdagen varit ovanligt bra .. hade materialkunskap då vi hade redovisning i grupper imorse, gick bra för att inte ha varit med och jobbat med de ämne vi fick i gruppen , fairtrade. I alla fall de är en märkning av en produkt. Efter de hade vi arbetsmiljö&säkethet. Lunch och sen julpyssel! så mysigt, både ettor och tvåor blandade. Efter de slutade jag och tog mig hemåt direkt.

nu ska jag sminka mammi, får gå riktigt fort. Måste verkligen sova. Kommer inte få sova alls denna helgen.
Tjejkväll imorgon, utgång på lördag, lussevaka på söndag ;) TAL PÅ MÅNDAG!!

Mot dansen!

då var det dansdags igen! wie vad roligt :) Sitter just nu i bilen med mammsi som är nystylad i håret, made by me. hehe, Efter dansen idag ska jag sminka fest make Up på emma. Har praktiskt hantverksprov i morgon ... Får se om jag skriver något innan jag lägger mig. Pusspuss:) taggad som fan, vill ha helg!

ingen ork för plugg..

. . . åh vad jag är trött! Jag som hade bestämt mig för att plugga gumpen av mig idag.. vilket inte gick så bra.
Ganska skön dag i skolan, datakunskap, naturkunskap och tillslut samhällskunskap. Fick sluta tidigare men hjälpte inte mig så mycket, eftersom jag skulle till tandläkaren vid två tiden. Men från de vi slutade vid ett tiden, satt jag på skolan och pratade med chloé och chasmine. Efter det hängde söta chloé med mig till tandläkaren och chasmine tog sig hemåt. Tack ännu en gång för stödet gummsi!
 Pågår mycket i mitt liv just nu .. både positiva och negativa saker. försöker få allt de negativa / de dåliga till något bra, men inte alltid så lätt. Jag har alltid varit den människan som vill vara så snäll som möjligt, som hjälper till om någon har problem osv. Ibland kan jag bara känna varför? Sällan man får något tillbaka från personer man stöttat och hjälpt... tråkigt när det blir så! Men i alla fall, tjejerna i min klass är helt underbara. Att ha mycket i skolan är inte alls kul. Men när man vet att man har vännerna där, så är det alltid värt att gå dit. 
 Därför så ska vi festa loss det i helgen, vilket jag är så taggad för. 
 
Efter allt fnissandet i skolan, hos tandläkaren åkte jag till eslöv för att sedan komma hem och plugga plugga plugga. Men nej, syster kom med ett senare tåg, så väntade in henne i eslöv genom att gå hem till sammi och var med honom i sådär trettio minuter.

exakt nu! borde jag sluta skriva här och klicka upp mitt dokument där det står TAL !!! måste fortsätta skriva på mitt tal i svenskan .. har verkligen ingen tid alls i helgen till att plugga!
Kom på att jag åker om 1 vecka och 1 dag ;) innan dess ska jag ha gjort mitt tal, engelska, prov i materialkunskap, arbete om origins (materialkunskap) , redovisat grupparbetet i samhällskunskapen, lämna in en matteuppgift.. herregud, hur ska jag hinna med allt detta?! , bara till att bita ihop! 
  

 
haha, söt lillebror ? .. ingen glad bild innan skolan ;) .. när jag kom hem ikväll gjorde mammsi sina goda pannkakor. älskar dom!
nu ska jag plugga vidare bredvid en sjuk jenny! Hörs . .

bilder väcker minnen!

 
 
 
efter att ha tittat igenom hela mappen med sommarbilder, blir man galen! Saknar sommaren så fruktansvärt mycket, men också bara värmen, solen, kvälllarna, alllt!
Snart bara  en vecka  tills vi åker, är inget annat är lycklig.

Vill tillägga att det är inte bara sommaren jag saknar, utan denna pärla som finns på bild är enormt saknad.
Längesen jag hörde någonting om dig, hur du har de? hur du ser ut? hur duktig du är? vad som helst. Tycker det är väldigt synd att människor kan spela / vara så positiva och trevliga ena stunden, sen andra vänder de ryggen mot och kan inte ens höra av sig. Ett litet sms, mms , vad som helst hade gjort mig så glad!
Från att sett dig i hagen varje dag i 4,5 år till att inte höra/ veta av dig i ca 4 månader,  känns tungt.
önska allting kunde bli som det var för 4 år sen.. då jag fick dig, som var min första ponny och var så lycklig.



Våra egna produkter!

peeling   peeling   läppglans
   :)          läppglans
Här fick ni se en del bilder sen dagen. Hade engelska imorse, kom nästan 40 minuter sen .. pga de jävla tågen.
Efter lunch blev de hantverk - tillverkning av prokuter. Samarbetade med A klassen, så var mycket fniss bland alla tjejer. Min grupp fick i uppgift att göra peeling, sedan tillverkade de andra grupperna bla rengöring, ansiktsmask, ansiktsvatten och tillslut fick alla göra sitt egna läppglans! Blev ju sådär, till nästa gång har man lärt sig att ta mer olja. Ganska hårt annars, hehe.
 Kom nyss hem från att ha varit med min honey sen jag slutade skolan .. slapp sista lektionen, bara för att vi jobbade så bra med våra produkter. Så slutade runt halv tre istället för fyra :) 
 Just nu sitter jag och drar bilder till min FRAMKALLA mapp. Ska framkalla så många bilder sen i somras som jag ska kunna rama in lite snyggt på mitt rum. Annars kallar badrummet, boken, sängen nu . . .

imorgon 13.50 ska tandställningen spännas , aj aj aj !


en mycket bra måndag!

tjohej!
Som ni märkte hann jag inte blogga igårkväll.. färgade ju systers hår och pluggade engelska. I alla fall så var all dans på malmö central / citytunnlen grym. Hela centralen skakade då Swedish House Mafia - One sattes igång i högtalarna. Vet inte riktigt hur många dansare som var på plats, men många kan jag säga er! Efter all dans var man ju såklart tvungen att provåka citytunnlen. Säger bara herregud, vad händer med skåne, malmö? Riktigt maffigt. Sjukt pampigt gjort. Blev en jättetrevlig dag tillsammans med syskonen Emma och maja + Emma D, Emma Å , Emma Ås syster och en liten Hiba. Massa emmor..
 
IDAG MÅNDAG!!
wow, började såklart med att försova mig cirka 50 minuter .. inte alls bra. Tog mig i alla fall till skolan och blev lite sen, tack vare tågen! Nu ska vi inte klaga .... 
Fick gjort en hel del i skolan, bla kompletterat lite i matten, analyserat noveller på svenskan, haft matte igen, och engelska med greggis. Blev stress till tåget eftersom de gick 16.28 och jag stack från skolan 22 över!! I vilket fall så hann jag med det. Kom till eslöv och gick hem till en saknad sammi. Hann träffa honom ungefär 45 minuter för att sedan springa vidare till dansen. Var ju sista lektionen idag , för housens del. Blir ragga på torsdag.
Hur som så var dansen roligare än någonsin idag! Hade min gamla danstränare Anna, som egentligen befinner sig i New York och dansar. men är här på en liten "semester" .. Anna och Annette samarbetade och gjorde en riktigt rolig koregrafi. Längesen jag fick denna danskick som jag fick i hela kroppen idag.  Kan säga det att svetten inte runnit så mycket på mig på länge! SKÖNT!
 HOUSE DANCE ( L )

 Annars ikväll har jag ätit, duschat, tittat på idol med halva familjen.. mysigt! Nu känner jag att boken kallar och sängen för den delen. Hörs mer imorgon, kanske slänger in någon bild sen helgen då med!
Ha de fint och sov så gott, kramis!
efter en uppvisning ebba, maja och jag.

Flashmob - Citytunneln

Då började klockan närma sig .. tåget går 13.47 från eslöv sen vidare till malmö c!
Varit uppe sen nio och övat på dansen, eftersom jag bara dansat den en gång innan, hehe inte alls bra! men nu hoppas jag den sitter ;)
Annars är det söndag idag, vilket alltid är min ångestdag. Idag sparar jag ångesten tills ikväll då jag kommer hem´.. Blir färga Emmas hår och plugga engelska samtidigt ;) tycker det låter som en bra ideé.
Nu ska gräva fram lite färgglada kläder ur min garderob! Ha det bra,

godnatt!

usch, usch, usch vad jag är trött! Måste bara säga innan jag lägger mig att dansen var så himla roligt idag! Dansade första timmen hiphop och andra wacking. Båda passen var superoliga, handlade mycket om attityd!!! Men i alla fall, min kväll har annars varit trevlig tillsammans ned Malin och jessin :) Nu måste jag stänga ögonen för att sova. ska upp tidigt för att sedan åka in till Malmö och dansa :) CITYTUNNELN har ju börjat rulla så ska vara med i Flashmob :) värt att se, över tusen dansare kommer vara på plats ;) Natti!

slask på vägarna,

sådär ja, blev ingen uppdatering igår kväll. Men kan säga det att kvällen blev lyckad även om det inte blev fest som jag tänkt mig från början. Träffade massa gamla människor som man umgåts mycket med.. Nu ska jag hoppa ur bilen för att gå på två workshops inom dansen. Hiphop :) hörs senare !

fredag hela veckan, tack!

wieho, då var man hemma igen efter en kort dag i skolan, men flera timmars springning på stan..
Som sagt, såklart var det en massa förseningar imorse igen med alla tåg osv.. kom däför ca 1 timme sent till engelskan.. men gjorde inte så mycket för vi tittade ändå bara på film. en film som fick nästan hela klassen till att släppa några tårar .. rikigt bra!
 Annars blev de ingen simning för mig idag, pga min lilla armbåge. Blev istället "lunch" med flickorna och sen fika med sammi. Kan säga att båda delar var trevliga, ena var ju lite mer seriös en den andra. Hur som, just nu är jag jätteglad och känner hela fredagskänslan i kroppen! Även fast jag inte rikitgt vet vad som händer i min värld ikväll. I alla fall så ska jag hoppa in i duschen nu och sen blir de hemmagjorda hamburgare med pommes till kvällsmat, MUMS!
Kanske blir ett till inlägg framåt kvällen, får se! Annars ha de så bra och njut av kvällen! :)
pussssss

bild sen förra vintern! men ser ju likadant ut just nu .. :)


grenade *

i bilen, på väg till skolan, ute i stallet, i huset/ på systrarnas rum , överrallt spelas denna låt!
först plågades man av just the way you are, som fortfarande kommer vid fel tillfällen. Bruno Mars texter till sina låtar, gör verkligen så tankarna bara rinner iväg och väcker otroligt många minnen. känner att jag måste övertala mig själv om att jag klarar mig. var den lina thelin du alltid varit!


mysig dag!

redan torsdag? hjälp vad veckorna går fort. Men i alla fall, blev innesnöad idag, vilket jag tycker har varit ganska segt. gick upp vid sju tiden och satte mig bredvid en liten lillebror  som satt vid tv:n och tittade på mtv .. haha! efter ett tag kände jag att jag var ganska trött, så gick och la mig igen.
 vaknade annars upp vid elva igen och mamma gjorde god frukost till mig. eftersom vädret är som det är, innebär det att alla andra som bor i detta hus också var innesnöade .. 
 i förmiddags var jag ute i stallet med mamma! längesen jag var ute och hjälpte till :/, men det var skönt att komma ut dit igen. kan säga en sak, fyfan vad snö det är här ute på landet!
 Annars har min dag mest bestått av mat, smink, tv, dator, dans .. Jenny fick en snygg fest makeup av lilla mig .. efter de kom en söt liten bror när jag precis tvättat alla penslar/ borstar och ville också bli  sminkad .. han fick dock en enklare variant som inte tog 45 minuter. Båda två blev så fina. 

nu har jag precis duschat, och sitter i min säng och skriver. borde ta fram engelskboken .. Varför är man så dum, när man är ledig och har all tid i världen till att plugga, gör man verkligen allt för att slippa plugga?
Jag missade min ragga idag, snuft! Blev massa dans hemma framför speglarna med lillasyster och lillebror:)

Imorgon är det favorit dagen, nämligen fredag såklart. Har inga planer alls för denna hellgen .. kan vara skönt men också sjukt deprimerande .. Annars blir de stan efter skolan, shopping och sen fika med sammi.
nu måste jag hoppa ner under täcket, nattinatti!
<3
/linathelin

sex and the city2!

nyduschad! nu blir det spendera resten av kvällen tillsammans med jenny. ska se lite film och sen sova. Vet inte än om jag ska till skolan imorgon, pga vädret .. jaja. Nu ska jag försöka tänka på andra saker, saker som får mig och skratta!
Natti.
gammal bild, jag&jenny


igen, igen och igen

............... önskar allt var en mardröm. men tydligen inte, nu börjar allt igen. precis kommit ner på rätt bana igen, men då ska någonting gå snett igen. orkar verkligen inte. har inga ord för hur tom jag känner mig just nu!

RSS 2.0