Sunshine!

Hallå där,

Nyss kommit hem från Sammi, blev skola till tre och sen åkte jag till Eslöv. Mötte bebisen och tog oss hem till oss, åt god fredagsmiddag med familjen sen åkte vi hem till honom. Skulle dra ut, men istället gick vi och hyrde film och köpte med oss en massa gottis. Jag älskar mys framför film med den STORA godispåsen och sklart med bästa sällskap.

Just nu sitter jag ute med "halva" släkten, fikar och har det trevligt. Senare blir det köra lite brumbrummmmm.

Ha en fortsatt bra dag, puss
/linathelin


Powerwalk!

Snyft, snyft!
Här sitter jag och nyser och snörvlar. Kom nyss in ifrån att ha varit ute på en runda med hästen, powewalkat lite tillsammans, väldigt bra för oss båda. Igår var ingen rolig dag, var i skolan i ca 2,5 timme och skrev Svenska Nationella och sen åkte jag hem. Kvällen bestod av ett djurigt pass på gymet, mördade bandet i 45 min oxh tränade tuttar och mage.
Idag var en chillidhill dag, vaknade och i stort sätt bara klädde på mig och gick ut i bilen. Hade hv första lektionen där malin sminkade mig till Julia Roberts - Pretty woman. Duktig! Imorgon är det min tur att göra henne till snygga Sandy i filmen Gre'ase. Efter skolan mötte jag upp Sammi i Lund och fikade lite.
/linathelin

Ont i kroppen!

Go'kväll,

Sitter på bussen på väg hem till bebisen. Har dansat tidigare ikväll och jag förstår inte varför mina knän ska börja krångla just nu, eller överhuvudtaget ?!!?!! Har haft ont i de vänstra hut länge som helst, men tror i inte det var högers tur idag. Blä, jag ska vara med på dansuppvisningen om 2 veckor! Nog om det, skolan var chill idag. Hade utsparksmöte, så spännande!
/linathelin


Tjugoförsta april

Hallå i stugan,

Hade en toppenkväll med Isabelle igår, åt gott här hemma sen blev det en kvällsfika på Grappa och en massa prat. Igår på hv:n hade vi sminknining - Lookalike. Jag sminkade Tessan efter Jesscia Alba, sådär nöjd med just likheten men mycket nöjd med makeupen i sig.

Idag var det upp med tuppen, frullebulle med Isabelle och sedan till skolan .. Vad sägs om skola sex dagar i veckan? nja. Iallafall jag, tessan och isabelle ställde upp på öppet hus. Jag satt modell till Tessan som presenterade sitt bidrag hon gick vidare med till Skåne mästerskapen i Juni. Gjorde stylingen lite annorlunda tillskillnad från vad det var hon gick vidare med. Men det blev minst lika bra idag! 

Ikväll har vi ätit tacos, gottgott! Annars så sitter jag för det mesta och pluggar, skriver religion. Ska snart se film med mammsen, sen åker jag till bebisen och sover där. Imorgon är det dans repetition som gäller.

  












/linathelin


Vig tjej!





O - M - G !

Artonde april

Hola chicas,

Äntligen är talet över!!! Redovisade mitt tal imorse och är nöjd med mitt framförande, blev precis 5,12 minuter. Skoldagen var väldigt mysig, hade lite musik där vi har ett grupparbete, lunchade, gick lite på stan och sedan åkte hela klassen till Staffanstorp för ett studiebesök på N.F Education. En supermysig nagelskola, fick veta en massa intressanta saker om hur de jobbar osv men fick även se en hel del tips inför vår nageltävling på skolan som MaXFactor anordnar. Mycket spännande och hur enormt mycket man kan göra med olika lack. De visade massor dina detaljer. Nu ska jag hoppa i säng, gick upp 05.00 bara för att känna mig pigg inför talet. Stolt över mig själv!


/linathelin

Sjuttonde april

Tjollahopp,

Vaknade bredvid älskling imorse, längesen! Skoldagen var kort, hade en lektion och det var matte sen lunch på det. Hann även hämta ut min goodiebag från MaXFactor. Så fint! Fick massor med fina produkter som ska till användning. Nu är jag klar med talet jag ska hålla imorgon, galet nervös men det ska nog gå.. Så ikväll blir det träna, träna och träna. Ska även hinna med att dansa senare ikväll. Hoppas alla njöt av de lilla sol vi nyss fick se!

 
/linathelin

Sextonde april

Go' kväll,

Både idag och gårdagen har bara bestått av massa plugg. Jobbade ju också i helgen, men förutom det och vår mysiga kvällspromenad igår har jag för det mesta suttit vid denna maskin. Idag hade vi en förläsning på morgonen, en kvinna som jobbar för MaXFactor kom till skolan och berättade massa intressanta saker om deras produkter och hur de jobbar och så. Fick prova en massa produkter och kan säga nu att de jag tyckte om MaXFactor innan är inte desamma nu. Efter den timmen så tog vi en god fika på eh.

Nu är jag nyduschad efter ett svettigt danspass och ska packa ner mina grejer och sen åka till älsklingen som kommer hem nu ikväll. Love it!


Säg what?!

Ljust ute, wtf? När var det ljust ute lite i sex? Galet, snart är det sommartid på riktigt! Hejdå


Fredagen den trettonde april!

Hejhopp,

Fyfan vad trött jag är. Sitter på tåget på väg hem från Helsingborg. Varit ute och firat tessans marcus som blev 18 i veckan. Kan säga att just nu vill jag bara ligga i min säng och stänga nina ögon!! Kämpar för att hålla de uppe, blä. Kvällen har varit kul, blev förfest i Hässleholm hemma hos marcus innan. Det bjöds på massa dans på tempel denna oturs fredag. Hoppas alla sover riktigt gott, natti/ godmorgon!
/linathelin


Tolfte april

Tjenixen,

Idag var hantverkslektionen riktigt underhållande, jobbade tillsammans med "den gamla vanliga", nej den fina tessan. Kan säga att jag kände mig som en riktig geisha med sminkningen hon gjorde på mig. Blev sådär nöjd med min tolkning av en geisha. Hursom, dagen fortsatte och jag kom hem i bra tid. Pluggat en del, ätit mammas goda köttbullar! Nu ska jag nanna, imorgon väntar Dragqueen och dragkings på hantverkstekniken!

Bilder från idag







Jag pyntade haitdonuten med kinapinnar.
/linathelin

Elfte april

Hola!

Ganska kort skoldag. Dock dagen med den extrema hålan, men idag blev det lite småshopping + lite plugg. Nu sitter jag här och pluggat lite, gjort klart moodboarden inför morgondagens hantverkslektion. Då vi ska sminka geishor. Om ca tio minuter blir jag upphämtad och ska sen på personalmöte, låter som om jag börjar bli stor, hehe eller?


/linathelin ; inget liv!


Tionde april

Då var skolan igång igen! Hade en rolig dag i skolan tillsammans med lite vänner. Nu har jag precis kommit ur duschen efter 1, 5 timmes svettande i dansstudion. Gaaah död tjej! Ska hoppa i sängen direkt, godnatt!

/linathelin

Nionde april

Go'kväll folket,



Lång och tung dag måste jag säga, dagen innan ett lov avslutas och skolan börjar är alltid den värsta! Har slappat och tagit det lugnt idag, övningskört lite med pappa (går väl åt det ljusa hållet). Helgen har annars gått så himla fort, var med sammi i lördags när familjen var på påskmiddag hos kusinerna. Vi var i malmö, fikade och så. Senare på kvällen blev det pizza för vår del. Somnade tidigt pga min jävla förkylning. Igår var det söndag och vi bröt de traditionen att leta påskägg på påskatfon, vi gjorde det istället igår. På kvällen körde jag lite med mamma och sen såg jag Masters med pappa, mamma och lillebror äsklingen åkte till Karlshamn för jobb.

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och snart blir det ner och äta efterrätten som är mammas ananaspaj. Ha en fortsatt trevlig kväll,
/linathelin


Förkylningen tar kål på mig!

Ligger i sängen efter det att vi har haft gäster ikväll. Påskmat och massa andra godingar bjöds det på och självklart en massa skratt. Den sista timmen har jag legat och sovit i soffan med alla mina snytisar... Avskyr!

Igår kom älsklingen hem och jag åkte till honom direkt!! Så skönt att han är hemma, några dagar ): Imorse vaknade vi vid halv tio, duschade och gick till Ica och köpte nybakade bullar och baugetter. Mys! Nu ska jag nanna, sovgott!


Femte april

Tjollahopp!,

Solen skiner, inga sura miner då inte! Gårdagen var mycket mysig på Väla, köpte dock ingenting. Åkte istället till Malmö efter jag hade sagt hejdå till tessan i Helsingborg. Gick till butiken jag visste skulle ha min efterlängtade mobilväska från NN07. Äntligen är den min! Åkte därefter till Lund där pappsen hämtade mig efter hans golfrunda. Åt jennys goda lassagne och var ute och gick en kvällspromenad med pappi och vovven. Senare på kvällen blev de fotbollstitt och godis med pappa.

Idag har jag hunnit träna i 20 min, powerwalktat ner till Intersport, provat sport-bh:ar och tom beställt en som kommer i slutet av nästa vecka! Duktig tjej (: Resten av dagen har jag tillbringat  hemma ute i solstolen. Nu ska jag ut och se hur det går för pappsen som grillar. Ha en fin torsdag,


/linathelin

Fjärde april

Sitter på Helsingborg C och väntar på min vän Therese! Efter att ha varit uppe med tuppen har jag redan hunnit vara i Lomma på banken och hämtat mitt id och satt in lite pengar. Så fort tessan kommer ska vi ta oss till Väla, ska ta min "Väla oskuld" idag tänkte jag, hehe. Solen skiner men det är kallt. Jag är glad ändå. Ha en fin dag,


KOM TILL LINA!

 
 

JAG BARA SKA HA EN POMERANIAN!


Tredje april

Lovet rullar på. Min dag har varit väldigt lugn. I förmiddags var jag och jenny ute och powerwalkade 4,5 km göttans. Annars så har jag gjort ett arbete om styrketräning, blir allt mer träningssugen. Inget gym idag, dock dans ikväll. Kvällens pass är house avancerad, älskar låten och koregrafin vi har till den. Känner att halsen börjar bränna lite, inte sjuk nu när det äntligen är lov? .. Blir lack. Ska kila ner och äta lite nu, puss


/linathelin

Muffins, gott!

Mums, nyss tryckt i mig tre av axels extemt goda kladdkakemuffins. MEN , det var jag värd för att idag har jag:
- Powerwalkat / sprungit på löpbandet i 40 min
  Tränat
- bena
- magen
- tuttisarna
- rumpan
Sedan gick jag från gymet ner till min buss, köpte med mig en banan och lite pucko! (tips från daniel)
Ikväll har jag även dansat en timmes house. Så ja, tyckte faktiskt jag kunde få gotta mig lite. En annan satt ju bredvid mig och åt morötter ohch gurkor ...

/linathelin

Då var v. 13 över!

Hemkommen från jobbet och måste säga att idag var det riktigt efterlängtat. Dagen kändes riktig lång, vet inte varför. Hade iallafall inte tråkigt :/ trött tjej, kanske?
Grymt skönt att träna faktiskt, gjorde lite övningar så "alla muskler" fick jobba, njaa kanske inte riktigt, men några iallafall. Nu sitter jag i sängen och väntar på att en seg sammi ska ringa? hmm kanske hinner jag somna!?
Imorgon tänkte jag träna igen och sen är det dans på kvällen. Ha en behaglig sömn!


/linathelin

På gymet!

Bra Lina! Har äntligen tagit mig hit och nu bloggar jag när jag är här ... Ganska chill! Tränar lite ben och ska snart gå på magen!! Jobb vid 15-22.15! Ha det fint,


Zzz

Jobbet avklarat för dagen, postutbildningen avklarad, duschen avklarad och nu är det bara sängen som har någon talan i min värld. Vill ha hem min putte, men nu har det blivit ändrade planer med allt. Orkar inte skriva mer här, godnatt!






Jag älskar dig min prins!


RSS 2.0