Skogar!

Goddagens,
Sitter på tåget från Hässleholm och ser bara en massa skog hehe. Igårkväll åkte jag till tessan efter kvällsmaten. Gjorde en massa goda drinkar och sen drog vi ut. Hade inte varit ute och dansat på evigheter, så det var lajbans! (svetten rann på oss båda). Kom hem vid tre tiden och somna direkt.
Som sagt, nu sitter jag på tåget mot Lund för att jobba till 22.15 ikväll! Ha en trevlig lördag,


Ångest!

Usch, kort dag i skolan. Hantverken gick bra och småföretagande var lika kul som vanligt ...
Jag var hemma runt två tiden, suttit och pluggat lite. Ikväll åkte jag och jenny till Nova, det hade typ kundkväll och invigning av deras fyra nya butiker. Blev ett par svarta byxor med mig hem. Nu sitter jag i soffan och har ångest över postutbildningen som vi alla som jobbar på Coop måste göra. Känner att jag kan för lite och behöver grunderna ordentligt från någon kunnig personal. Blää, vill typ försvinna just nu.

Imorgon blir det Indoor walking i 45 min på idrotten, längtar! Godnatt,
/linathelin

Solsken!

Hola,
Blev inget inlägg igår, tänkte ta igen det med några snabba ord nu. Var i skolan och fick med mig tessan hit. Fikade och sen tog vi oss till Eslöv för att se treornas dansuppvisning på Berga gymnasiet, måste säga att de var såå duktiga. Efter uppvisningen gick vi till donken och åt lite snabbt. När klockan vad halv nio var det dags för mig att byta om till favoritkläderna, nämligen danskläderna. Gjorde ytterligare en ny dans och har världens härligaste låt nu. Wiho glad lina! Vi var hemma runt elva tiden och då hoppade jag in i duschen och därefter deckade vi.

Idag var två lektioner iställda vilket ledde till att vi inte började förrän 14.10, love it. Hann äta goda frukostbullar som mammsen köpt till oss, sitta ute i solen och njuta av våren och äta en god lunch som jenny gjort, thaigryta.
Vi åkte till skolan och hade en lektion, hantverksorientering. Sen jag kom hem har jag för det mesta suttit vid datorn, fixat lite inför imorgonlektionens hantverk. Ska redovisa min karaktär - brännskador.

Godnatt,





/linathelin ; saknar bebisen som befinner sig i Örebro ... jobb!


Världens segaste måndag!

Rubriken säger allt! Dagen var riktigt tung. Började redan vid åtta, blev paff av vädret imorse (is på rutorna, då är det kallt). Hursom, under dagen blev vädret iallafall lite bättre. Hade som vanligt en jävla massa hålor ... Min glass fick iallafall mig på lite bättre humör. Efter skolan så hade vi ett utsparksmöte, där vi planerade treornas sista vecka .. Galet vad nära det är nu. Ska bli såå roligt (:
Nu sitter jag i sängen, har nyss duschat efter dansen som var skoj. Ska nanna nu tänkte jag, har en liten sovis imorgon! Godnatt,




/linathelin

Våffeldagen,

Ja, då var det redan söndagkväll.. Blir rädd så fort tiden går. Idag var det iallafall jobb för min del fram till klockan tre. Blev hämtad av pappa och axel och hann hem och sola lite. Mormor och Olle var på besök, mormors lilla goosing emil var också med. Vi satt ute och fikade i solen. Mammsen hade gjort en massa goda våfflor, maja hade bakat muffins och mormor hade köpt goda vaniljbullar. Love it!

Allmänt så var min gårdag väldigt seg, promenerade med jenny som jag sa. Kvällen spenderades hemma i marinas hall med massa prat. Imorgon väntar skolan, en vecka till innan påsklovet. Håll ut Lina.
Körde även lite bil idag, usch!












/linathelin ; jag saknar min älskling! v´


tjugofjärde mars,

Godmorgon,
Här sitter man i köktet och tittar ut, ser bara en massa dimma. Varför inte lite fint väder när jag är ledig? Som sagt, veckorna bara rinner iväg och snart är det riktig sommar! I torsdags var jag med sammi efter skolan, åkte hem och åt och packade väskan och sedan åkte jag hem till honom igen. Vi hade det mysigt, åt godis mums! Igår var det fredag, morgonen var kaos eftersom det hade skett en "olycka" i Burlöv ... Blev ersättningsbussar mellan Lund och Malmö, tog oss direkt till fitness gymet och hade ett pass. Hade hantverk på eftermiddagen där vi lärde oss hur man bygger brännskador med latex. (1:a, 2:a och 3:e gradens brännskaor). Provade på alla, men det var svårt kan jag säga! Efter jag gjort de jag skulle så var jag tvungen att ta mig till jobbet. Hade ett pas mellan 15- 22.15, kul fredagkväll! Idag är jag iallafall ledig och imorgon är det på de igen kl.06.45.
Nu ska jag ut och gå en runda med Jenny, sen får vi se vad som händer senare. Ha det fint,

   
Detta var torsdagens sminkning. Vi hade redovisning på våra karaktärer. Tessan var min gamla rökare (tant).
Här har man byggt rynkorna med latex. Om ni tittar runt munnen så ser ni rökrynkorna man får om man röker sisådär hela livet (; EN VARNING!




  





Mina dagar / stunder i bilder. Nu ska jag motionera lite (;
/linathelin

En lång onsdag!

Kan börja tala om att jag har haft världens sjukaste mensvärk idag, ajj verkligen!! Blev ingen tripp till Lund på hålan utan sparar det till nästa vecks när jag mår bättre. Åt iallafall årets första glass i solen, eller nej den andra! Mysmys. Sminkningen gick "bra", efter den lektionen rusade jag till tåget ... vad tror ni anledningen var idag till att det var sena och aldrig rullade från malmö .... " vi beklagar, vi väntar just nu på personalbyte " Hallå? vafan är de egentligen?!
Kom till jobbet iallafall, var fullt upp i stort sätt hela tiden, like it or not? hehe. Nu är jag hemma och ska sooooova! Natti,
/linathelin


Bra start på dagen eller?,

Nej! Försov mig till 06.45 ... sitter på bussen nu och halv sover! Ska till skolan och ha två lektioner, sen på vår dryga håla ska jag och tessan åka till Lund och äta på Wrap house! Sen har vi en till lektion där vi ska sminka istället för teori. Därefter blir det jobb för min del till 22.15! Ha en fin dag,
/linathelin


Tisdag,


Denna goda frukost bjöd mammsen på idag. Gott! Skoldagen var ganska kort idag, matte på förmiddagen och svenska efter lunch. Lagom tycker jag (: Nu har jag precis ätit jennys goda thaigryta och ska snart byta om till danskläderna (glömde ju nämna dansen igår, det var superskoj). Min chef från coop ringde nyss och gav mig tre nya tider, gillar! Ha det fint,
/linathelin


Nittonde mars!

Oj oj ojj vad roliga rubriker. Nej men som sagt, jag är tillbaka i helvetet ... men helgen var kanon. Kvällen då vi jobbade var tung, efter tio timmars spring och hoppande så hade vi alla en aaning ont i fötterna. Vi var hemma runt tre och jag la mig direkt. Igår blev de en sväng till gymet, sprang / powerwalkade i ca 30 min, gjorde lite magövningar + rumpa. Sedan tyckte jag det var dags att lägga sig i värmen, solade tjugo min. Därefter blev det lite handling med jennypenny som lämna och hämta mig. Dagen var inte roligare än så ... åt god mat med familjen (- emma) på kvällen och jag hann även städa mitt rum. STOLT TJEJ! Åkte hem till sammi senare. 
 Annars så var första måndagen efter fyra veckors lov + praktik ... väldigt seg! hehe. Gick på stan under hålan och såg en massa fina kläder. Åt lunch, hade religion och sen tog jag mig hemåt. Hann fika sen åkte jag till Nova med mamma och ebba. Hittade ytterligare fina kläder. Redo för en bildbomb?

 





















Färdig! Nu ska jag sova, natti!
/linathelin

Ha en trevlig lördag!


hejdå!

Sjuttonde mars!

Då var det dags. Håller på att fixa mig inför kvällens jobb. Ska jobba på en privatfest med mamma och jenny. 110 personer med tre rätters, det lär inte bli så speciellt mycket latande ikväll inte. Igårkväll åkte jag till sammi efter det att han landat och kommit hem. Nannade tillsammans, pratade en del om det han gjort de senaste dagarna och jag var allmänt depp. Det var sista dagen på praktiken igår, ville inte gå så jag stannade dels till stängning. Men kommer komma in och hälsa på titt och tätt ändå. Idag åkte jag hem vid halv ett tiden. Nu ska jag fortsätta sminka mig , puss!

Aj min mage!

Ont, ont och ännu mer ont. Efter praktiken stack jag till gymet för att träna lite, blev inte mycket med de.. fick kramper i magen. Undra vad de beror på? ....... Jag vet! Iallafall, så är jag inte på topphumöret just nu, men ska inte skriva då heller. Imorgon väntar min sista dag på praktiken, för denna termin. Sorgligt, vill inte ):
 Sov så gott, natti!

/linathelin ;

Ny vecka, nya tag!

Sådär, då var vi redan inne på vecka elva. Kan skriva kort om avslutet på vecka tio.. Blev ingen ridning igår, åkte istället direkt till gymet, tränade och solade 24 min. Därefter promenerade jag ner till sammi och hann vara där en srund innan pappsen kom och hämtade oss. Här hemma bjöds det på god middag och chokladfondue. Jag och bebisen firade nämligen vår 1,5 årsdag.

 Idag var det upp igen för att ta sig till praktiken. Skoj! Höll på att packa upp leveranserna från abacus hela dagen och ska fortsätta med det imorgon bitti. (Vi åt även god fika idag, muuuums). Ikväll har jag ätit god lax och hunnit dansa ett svettigt housepass. Godnatt allesammans,
/linathelin

Chokladfondue

Kvällens godsaker!


Glädje!

Då var årets melodifestival över, vinnaren blev Loreen med låten Euphoria. Hon var värd en platsen, dock kan jag känna lite medkänsla med stackars Danny. Kommer vartenda år på andra eller tredjeplats. Aja, han vet att han är grym ändå. Måste påpeka att hans dans var ju såå charmig.

Annars så spenderade jag kvällen med tessan på Grappa. Därefter åkte jag och bebisen hem till mig, hann inte se så mycket film och sådär, förrän jag sov. Vaknade idag och segade oss. Nu ikväll har jag spenderat kvällen tillsammans med familjen, jag bjöd på chokladfondue samtidigt som vi tittade på Melodifestivalen.
 Tänkte faktiskt sova nu, ska upp och rida Mayday imorgon bitti och sedan till gymet en sväng (hade jag tänkt!).

/linathelin ; va? , jag?, är det sant? YEEEEEEEES :D

Luktar mexikansk mat!

Mums, blir tacos här hemma i huset ikväll. Dagen på praktiken var som de andra, lunchade med älsklingen på Grafitt. Efter kvällsmaten åker jag till Grappa, ska träffa Tessan. Mys! Ha en bra fredagkväll,

/linathelin ; Gammal bild på oss!

Pomeranian

Kan inte sluta! Mötte en sådan liten hund idag och var tvungen att fråga vad det var för ras, pomeranian! Ska köpa den så fort jag har tid och tillgång till "dig" min sötnos.







Närmar sig fredag!

Idag har dagen gått sådär fort. Lika roligt på praktiken som de andra dargarna.. tror det var snön som gjorde timmarna dubbelt så långa hehe. Vid fem tiden mötte jag upp min saknade Carolina. Vi satt på wayns coffee i några timmar sen gick hon till sin dans och jag till tåget, för att träna lite. Powerwalkade upp till gymet och sprang sedan 3 km på bandet och crossade lite. Efter min lilla träning så solade jag 20 minuter, skönt! Nu sitter jag i sängen och känner att jag måste stänga av denna maskin och hoppa ner under täcket. Fredag imorgon, favoritdagen eller? Min iallafall. Godnatt,
/linathelin


Går bara att älska!

Jag vill gå ut skolan och börja jobba nu nu NU! Ännu en bra dag på praktiken, är så fruktansvärt glad att jag kommit till en butik med otroligt trevlig personal. Var mycket att göra idag, så dagen gick fort. Jag var hemma vid halv sex tiden och åt. Nu sitter jag här och väntar in tiden tills jag ska åka till dansen. Ett housepass på 1, 5 timme väntar , love it! Ha en fortsatt bra tisdag,


/linathelin ; LENA , här ovan ser du vår C -ponny och min gamla D -ponny. Hittade inte bilder på de andra två! Ses imorgon, kramis!

En riktigt bra måndag!

Tänka sig att trots den extrema hostan och förkylning jag ligger inne med, tog jag mig till praktiken och hade en supermysig dag i butiken. Vi var bara tre stycken idag, tomt. Jag fick stanna till sex och därefter åkte jag till Eslöv för att dansa. Jag har bestämt mig för att bli lite "nyttigare". Därmed INTE sagt att jag ska äta en massa som jag egentligen bara vill spy av, för jag tänker inte plåga mig själv på de vis. Utan mitt sätt lär bli, minska på godisfronten (för tändernas skull), minska på alla rostade mackor och hamburgarna man äter under sina tre veckors praktik och för all del utnyttja mitt gymkort. Idag började med att Marija var sugen på godis, hon ställde frågan till mig om jag också var det (hmm?) DET ÄR JAG ALLTID!  Hon gick och fixade det. Kan säga att därefter var kassan vääääldigt god att stå bakom. Iallafall så dansade jag, trots min hosta. Tog inte ut mig allt för mycket, markerade och gjorde de jag orkade. Imorgon väntar en tisdag på praktiken, längtar! Älskar det! Vill inte tillbaka till skolan! Godnatt,

/linathelin ; Glada tjejer i Thailand 2010.


Den tar all min energi!

Fått tillbaka min jävla hosta! Suttit bakom kassan i 8 timmar och efter varannan kund behövt hosta.. inte bra! Idag gick timmarna rysligt fort så det var kul. Har börjat förstå vilka som är de snälla kunderna och vilka det är som är hemska hehe. Iallafall, sen jag kom hem har jag för det mesta bara tagit det lugnt. Var ute och hoppade lite hopprep med jenny haha. Föresten så "sålde" vi Mayday i måndags, men tog idag hem honom igen pga olika omständheter. Ikväll fick de bli pizza, gott! Imorgon väntar praktiken igen, (: Natti!
mayday
/linathelin


Kroppen säger, soooova!

Upp 05.00, Godnatt!


Tiden går så fort,

när man har roligt! Då var en veckas praktik "avklarad". Har varit dagar då det varit jättemycket, som tex idag! Och andra då det varit mindre. Idag var det massa leveranser från Didriksson som vi packade upp och sådär. På lunchen idag hann jag fixa bild till mitt id och äta på en god indisk restaurang i Lund med pappsen. Tack för det! Efter det så gick pappa åt bilen och jag vidare mot mormors bageri, köpte lite fredagsfika till personalen. Gottgott! Slutade som vanligt vid fem och tog mig hem direkt.

Igårkväll umgicks jag med min älskling, vi åt och såg bio i Lund på kvällen. Mycket mysigt! Han sitta en stund på Viggos innan tåget hem gick. Nu ska jag nanna, imorgon är det jobb på Coop och samma på söndag (06.45-15.00). Godnatt,
/linathelin

RSS 2.0