lördags mys

godkväll!, hoppas ni har haft det lika bra som mig de senaste dagarna. & eftersom jag fortfarande inte har någon dator så är det ganska kass uppdatering.. men har iallafall gjort en massa skoj sen i onsdags kväll då chassebassen sov här.
kan berätta lite kort tänkte jag även fast jag hatar att lägga upp det på detta vis..

torsag ;
skola , mötte jenny och vi tog oss sedan till lack&lugg för att klippa och slinga hår. casandra som man inte träffat på evigheter fixade våra hår och nu känns det lite mer friskt än innan... Senare på kvällen blev jag körd i spöregn till dansen och satt där och tittade på streeten innan jag själv skulle dansa vid åtta tiden. så himla skönt att vara tillbaka i dans studion :D ragga! efter ett svettigt och otroligt roligt danspass väntade ännu en timmes dans. repition inför morgondagen nämligen, så var väl klar vid tio tiden. Då en söt sammi kom och mötte mig och vi gick sedan hem till honom. duschade och nannade där.

fredag ;
hantverk (sotade ögon - fest make up) + idrott (yoga) skön dag! tog mig hem så fort jag kunde och hann endast fika och packa väskan för att sedan ta mig till dansen. skulle samlas vid halv sex tiden för genrep. sminkade även lilla majsen inför galan. klockan halv åtta började akt 1 , så hann titta på hela den sen i pausen gick vi alla ner och bytte om för att sedan ladda inför bumpy ride! (förra årets ragga dans uppträdde vi med) gick väl bra. "tappade dock linnet och håret var ivägen en heeeeeeeeeel del" vilket betyder att jag konsentrerade mig på så mycket annat än själva dansen. fast gör inte så mycket, för den dansen snurrar i mitt huvud så fort jag hör den låten. hur som helst, galan var slut vid tio tiden.
Stort tack till de fyra tjejerna som gjort ett superarbete. nämligen så att de går i trean på john bauer gymnasiet i lund och skulle ha sitt projektarbete, vilket de gjorde på ett väldigt bra sätt.  alla pengar de fick in genom biljetterna och lite smått och gott på plats gick pengarna till cancerfonden! de hade massa duktiga artister och vänner som sjöng+ vi dansare från attitude69. en kväll som väckte många starka känslor för många människor.

lördag ;
vakande vid sex tiden av att min honey skickade ett sms om att han var hemma och skulle sova. han är duktig som jobbar dag och natt! somnade iallafall om till halv ett. åt frukost och lite så, sen rullade dagen på som vanligt. har en sjuk mamma i detta hus och en pappa som åkte till san fransisco igår.. när mamma är sjuk känns allt väldigt konstigt. eftersom det allltid är hon som kör alla, fixart ute i stallet, hemma, lagar mat , gör verkligen alllt för oss hela tiden. nu när hon är ssjuk får vi hjälpa henne och vara lite snälla. jag pluggade lite på  förmiddagen och vid fyra tiden började jag sminka emma som skulle ut ikväll . blev riktigt nöjd med make upen . fest m. sotade ögon , mums på dig sexita! vid sex tiden ringde mamma och frågade vilken pizza vi ville ha, så blev pizza med mamma, ebba och axel! eftersom de andra är ute eller hos kompisar ikväll.
kan säga det att planen var egentligen att jag skulle ut och äta med emma och louise och sedan mysa hemma hos louise, men eftersom allt är som det är och mamma mår dåligt kände jag att jag ville vara hemma och hjälpa henne. så har därför lekt och skojade med ebba och axel. jag och axel har dansat rumporna av oss , medans jag och ebba har kört lite spakväll. gjorde en ffb på henne och mig själv. ( färgade franser + bryn) så nu ser vi fräsha ut igen;)

NU!
sitter här och nyss tvättat av all peeling från ebbas ansikte och ska nu sätta mig i soffan tillsammans med henne och axel och titta på freaky friday som går på tv just nu!
Ha en fortsatt bra kväll, kram!
/ linathelin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0