regn en torsdag

gillas inte, det är min enda dag då jag slutar tidigt och man vill ta en god glass på stan!
Iallafall, skolan var kort och ganska rolig men dryg. Hade materialkunskap och arbetsmiljöOsäkerhet på förmiddagen, efter lunch blev de poängjakt med alla på skolan. haha, " hej får vi lov att fota dina röda skor?" ungefär sådana uppgifter känade vi 80p på  ....
Mamma hämtade mig när jag kom med bussen och vi solade en kvart. skönt! Måste få lite färg igen..
Har städat mitt rum och packat min lilla väska som jag ska ha till dansen, till sammi, och till skolan imorgon..
Dags att gåå nu för jag & emma ska köra.
Bilder kommer NOG till helgen , puss och kram
/linathelin

stort grattis emma!

inte en vanlig dag idag, utan det är Emmas födelsedag! kan inte förstå att du blir tjugo, det är helt gaaalet! Jag hoppas din dag och överraskningen på gymmet varit bra. Nu sitter vi i bilen på väg till Malmö för att äta något gott! Ska bli trevligt & min efterrätt väntar där hemma ..... CHEESECAKE! Sådär ja, ska digga vidare till all peppmusik som spelas i bilen av Dj Emz ;) Ha en fin onsdagkväll, puss!

tisdag

började med engelska på morgonen , världens segaste lektion. Därefter lunch och liten snabb runda till H&M. Hade prov i försäljningOservice, kändes mycket bra. Sista lektionen var de hantverk. Jag satt först modell till tessan, då jag fick en bild på läppar, ögon(skuggor) och ögat(eyeliner), skulle därefter beskriva för tessan hur hon skulle göra. Hon fick alltså inte se bilden utan bara gå efter mina beskrivningar. När hon satt modell och jag sminkade fick vi stylister se på en bild i 3 minuter. Sen inte se mer och skulle sen sminka efter bilden och dess färger/ skuggor. Mycket roligt, och fick dessutom sluta en timme tidigare! 

Mötte jenny och mamma i eslöv för att fixa en del.- Nu dunkar jag bara en massa house musik, pepp för dans till helgen.
Åt precis hemmagjorda hamburgare med pommes, me like. Pappsi kom hem med vars en Barcelona t shirt till oss alla, tack! Nu ska jag dansa vidare, :) kanske blir lite samhällsplugg senare ...
Hej så länge!
jag och tessan på gymmet!
/linathelin; btw idag fick min lilla jacka hänga med mig hem, äntligen!

halloj

hehe var ett tag sen jag skrev jag skulle bli bättre .. men nej , tror jag skippade den idéen. kändes inte riktigt som jag att följa något jag själv satt upp som mål! .. nej , nu skoja jag allt, eller? äsch.
Blev lite sugen på att skriva lite här, nu när mitt internet faktiskt funkar! :D
vad sägs om en tråkig uppdatering om de senaste dagarna? kör på en snabbis.

Tosdags: slutade vid ett och blev hämtad i lund av pappsi. Kom hem till ett fullt hus med både kakor och kusiner. hehe, mysigt att ha de här- På kvällen blev de ragga, gick inte så värst bra eftersom inte hade fått någon bra sömn alls förra veckan.
Fredags: hantverk + idrott i skolan. Gymmade med en stycket tessan , skönt pass. ÅKte direkt där efter hem till min lilla sammi som typ sov. Väckte honom och sen gick vi och tog en snabb fika på Grappa. Mammsi kom sedan och hämtade mig vid sex tiden & jag kom hem till tacos. Blev en mysig hemmakväll med familjen , såg let's dance tills de jag däckade i soffan hehe.
Lördags: vaknade vid åtta tiden, åt och duschade och gjorde mig i ordning för en tur till malmö. Började med att besöka mitt lilla gym , Fitness 24 seven eftersom jag glömde mina löparbyxor där efter idrotten i fredags. Tur som jag hade så låg de faktiskt kvar på golvet? hehe ingen städning där inte. Gick i malmö i några timmar tills pappa kom och hämtade oss.  Blev pizza och massa mys hemma igen. La mig KVART ÖVER TIO!
Söndags: vaknade vid åtta. Fixade lite i köket, tvättade mina penslar och sedan satte jag mig för några timmars plugg! . Blev klar med två arbeten så därför tog jag en paus och åkte med till eslöv för att sola en stund. PLuggade lite till sen när jag kom hem. På kvällen blev de kycklingfilé med klyftisar och bearnaisesås, godast! 
Efter de tog jag bussen till samson och nannade där.
Måndags: skolan till halv fem. Åkte till sammi och efter de tittade jag på dansen eftersom min huvudvärk bombade mig.

värdelöst

borde jag må sämre pga dålig uppdatering? njaa, nej det tycker jag inte. bloggen har jag för att skriva av mig lite då och då, ibland blir det mycket på en gång och ibland mindre. Hur som så tänkte jag lägga mig nu, efter en underbar lördag! Imorgon ska jag upp lika tidigt som idag ... klockan 08.00! Blir plugg, vara ute i solen, springa om jag får för pappa (förkyld), på kvällen ska jag träffa min gosiga pojk. Han jobbar just nu&tycker ganska synd om honom eftersom vi ställer om klockan inatt, så man missar en timmes sömn.. jaja, hursom godnatt!

en sjuk lina, som en pigg lina

jadå! även om jag inte borde dansa pga min förkyldning, halsont, hosta, nysningar mm, så tänker jag göra det ändå. är så fruktansvärt ragga taggad!
har hoppat runder på mitt rum i timmar & vill bara ut och skaka loss. Har annars inga planer för helgen heller, blir sova ut och plugg..
nu ska jag åka iväg med syster emma som ska sola och thaiboxas & jag ska shakeea loss i salen bredvid!
Hörs ikväll, ha de!
<3
/linathelin

sämre och sämre

på att uppdatera! Just nu känner jag att väldigt mycket utanför denna blogg går före. Tycker det är skönt att ha blogg pga att kunna skriva av sig. Har den absolut inte för att få så många läsare som möjligt osv. Jag vill som sagt bara skriva av mig vad jag gör, för att sedan själv kunna gå tillbaka och läsa om mina dagar i mitt lilla liv!
Tisdag iidag, dagens ord: SOLSKEEEEEEEEN :D
har inte mycket att skriva, haft engelska, försäljning&service och hantverk. Allt har gått mycket bra!
slutade vid fyra tiden , ggick och köpte ett par nya skor, vita converse och ett par nya jeans. ljusa och fina till våren.
Har njutit såå av vädret idag, blev en liten magnum mandel på förmiddagen med tjejerna ute i solen.
Nu ikväll har jag pluggat och ska gå och ta av sminket nu, puss och kram
/linathelin

måndag

tjohej i stugan,
måndag idag och min dag har varit ganska fin. gårkvällen slutade med lite tårar i sängen , men dagen bjöd på lite leende och en mysig fika med emmisen. efter svenskan gick vi till EH och tog en fika och hann prata ut. Åkte sedan hem till sammi som soooov. eller ja, inte nmär jag kom för då tvingade jag honom till att vara vaken.
Housen idag gick väldigt bra, är nöjd! Koregrafin börjar sätta sig ordentligt nu, vilket jag känner är vääääääääldigt skönt.
Nu har jag suttit i mina svettiga danskläder alldeles förlänge. ÅHhhh! visstja, pratade med mamma nyss om att göra om lite på mitt rum.  är trött på de jag har nu, så kasnke blir någon snygg brun, bronze, guldigt tapet. ska in och kolla i affärerna i veckan.
Godnatt, puss och kram! 
/linathelin ; bilder kommer snart

hoppsan!

tjenixen ,
har inte varit inne här sen i onsdags. har varken haft så mycket lust eller tid.
mina dagar har iallafall rullat på som de skulle :)
torsdag, var de kort dag i skolan, spännde tandställning, solade, dansade och nannade hos pojkvännen.
fredag, blev frukost med klassen på EH och sedan till malmö räddningstjänst , lunch + idrott (streetdance) solning efter de . Hem till pojkvännen igen och hämta lite saker som jag glömt, men vidare till malmö igen med mamma för att ha utvecklingssamtal , som tur gick de bra, "som vanligt" . Direkt efter de tog jag och emmisen bussen till veberöd för lite fixning och förfest, sedan vidare till falsterbo för att dansa :)
" dansade så skorna blev snea " haha, åkte hem till sammi och sov därefteråt.
lördag, vaknade vid fyra och bara segade mig till åtta , då pappa kom och hämtade mig där
söndag, vaknade och år frulle med mamma och sen har jag varit ute i solen och läst noveller, pluggat ltie, dansat här hemma, sminkat majsan , ätit god mat med familjen, åkt rally för att köpa godis , sett solsidans sista ansvitt för denna säsong .......
nu sitter jag i min säng och känner att jag har fått en väldigt dålig hållning. Till veckan blirre de nya tag, förbättra hållningen och börja äta nyttigt igen.
Puss och godnatt
/linathelin

onsdag

en helt vanlig dag, datakunskap, naturkunskap och samhällskunskap. Redovisade mitt arbete som jag satt med igår, dock bara inför emma (kompisrespons) ska rätta till lite saker till nästa vecka.
Annars var de köttbulllar med makaroner till lunch i skolan, gotttttt!
Slutade vid halv tre tiden, gick då och bytte jensans byxor på carlings och tog mig sedan hem. (ALLA TÅG MELLAN MALMÖ OCH LUND VAR INSTÄLLDA, SÅ FICK BLI ERSÄTTNINGSBUSS TILL LUND OCH SEDAN TÅG TILL ESLÖV) Väntade på jensan som satt på körskolan ett tag och pluggade. Så istället för att bara sitta tänkte jag bränna lite kalorier .. genom att GÅ till hemmakväll och köpa lite godis till bussresan hem ;) toppen ideé.
Har dansat LA style nu ikväll. Kom hem till mat och två efterrätter, kladdkaka och fruktsallad. älskar det!
Nu ska jag pluggga lite, puss!
/linathelin

lång tisdag.

skolan var seg men kul. hade engelska först där vi inte gjorde någonting typ. bestämde vad våra argumenterade texter / tal ska handla om. efter det var de lunch. därefter försäljning och service där vi hade ett litet läxförhör och sedan eget arbete. Avslutade dagen med hantverk , animalisk sminkning. Jätteroligt, jag och louise sminkade varandra till fjärillar. KOmmer bild en annan dag. Efter skolan vid fyra tiden åkte jag hem till sammi och var där till halv åtta. Kom hem och åt! Efter det har jag bara pluggat. Äntligen är jag klar med min samhällskunskap :D fyra sidor blev det. nu förtjänar jag sömn, pusshej!

/linathelin

.

skola : matte, lunch, svenska
åt därefter med tjejerna i stan. åkte en snabbis till nova för att prata med en del butikschefar, inga bra nyheter! 
vid denna tid gick min dag ner ner ner. gick upp ett snäpp när jag dansade house. men nu blir de plugg och sen sängen. Godnatt!
älskling och jaag
/linathelin

det var ett tag sen man somnade till saga

efter solsidan satt jag ett tagi soffan och pratade / diskuterade med pappa. Efter det gick jag&axel och borstade hans tänder för att sedan lägga oss i hans säng och läsa saga. Han läste en del för mig och jag en del för honom. Efter den somnade vi båda direkt. Vaknade av att en pappa knackade på min rygg ...
Kom nyss ur duschen och sitter och tittar på mina och carros bilder. Lägger inte upp de ikväll pga att det var jättelång tid för varje bild att läggas upp pga att de är så stora.
Bilder från min telefon iallafall



nördiga jag blev helt tagen av carros system! .o axel känner sig lagom fräck ..
/linathelin

frisk luft

var nyss ute på en promenad med ebbisen. Vi sprang, dansade, lekte häst och hade jätteroligt!
Såg en liten snutt på ponnyakuten, ett hästprogram som går på tv, väldigt nyttigt. Mamma har gjort goda pannkakor som vi åt och nu väntar kladdkakan inför solsidan som pappisen fixar fram. Mmm, denna söndag blir mumsig.
Ska fortsätta fixa alla mina palstfickor och kanske skriva något mer på mitt samhällskunskap arbete. Annars får ni ha en bra kväll sålänge, puss!

gammal bild på bror
/linathelin

söndag igen

jadå, då var den härliga söndag här igen. pfft!
Jag och carro vaknade iallafall vid tolv tiden och åt därefter frukost. Sen blev hon hämtad. Just nu sitter jag bara här och latar mig. Borde plugga, springa, rida och sola .. jag ska försöka göra allt. tror dock solningen får bli i kommande vecka. Hur som, igårkväll tog vi hundratals bilder med hennes svingrymma systemkamera! Lägger upp några bilder senare idag tror jag. Annars har jag icke mer och säga förtillfället.

/linathelin ; idag kommer sammibaby hem från göteborg!

ffb på carro

haft en underbar kväll med carro. Just nu ligger hon med färg på fransarna, så tänkte jag kunde lägga in ett snabbt inlägg under tiden de verkar (8-10min).
Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag, och sover gott inatt. Puss och kram
bild sen spex i nian, carolina, jag och tanden som inte ska finnas om ett år!
carro och jag i nian
/linathelin

ett sms kan göra en såååå glad!

fick ett sms av min vän carro innan idag "hej, hur är läget?<3" svarade direkt och blev senare att vi planerade vår kväll ihop! hoppade runder i huset av glädje. Inte varit med henne på evigheter, men ikväll! Då ska de bli en massa mys, skratt, sminkningar, foton, allllt :D nu ska jag snabbt hoppa in i duschen innan hon kommer, ha de fint ikväll!
åt nyss jättegod mat och supersöt efterrätt som småsyskonen ebba och axel hade gjort, nämligen fruktsallad.

/linathelin ; känner att min lördag kommer bli sååå bra & min söndag. ingen ångest eftersom jag pluggat och gjort mitt idag!

kycklingsallad

mums

mysfredag med lisen

igårkväll blev de pizzakväll med familjen sen vidare till lund där jag mötte upp louise. satt på eh en stund och åkte sen hem till henne och köpte en massa tjockissaker och möööös. pratade en massa och hade både mysigt och roligt! Idag vaknade vi vid nio tiden och gjorde oss iordning för att åka o luncha på favisstället på nova och även leta praktikplats! Vi ska lämna in papperna på måndag och prata med butikschef, så får se hur det blir, wihooo!
En mamma och jenny kom till nova och blev lite småtittande med dem. Vill ha alllllt som finnns i alla affärer just nu-. Blev kär i en kavaj ........ JAG SKA SÖKA JOBB!
Nog om allt mitt tjatande nu, måste plugga vidare för att sedan kunna njuta ikväll . . . . .. . . . .

haha, bild från igår ...
/linathelin

sex månader

jag hjärta dig

fredag!

ganska seg dag hittills. hantverk i skolan då det var fritt val, valde att göra en makeup med lite mer färger än vad jag brukar. (håller mig alltid till de bruna nyanserna, lite mer diskreta) men icke idag .. Efter det var iallafall lunch, sädär gott. Sprang en snabbis in på zara och skulle se om de fått in min jacka, "tyvärr, den kommer nog inom de två närmsta veckorna", ja, bara vänta lite till, sen blir den miiiin!
Idrott på gymmet idag, skönt! Dansade lite med tjejerna i en egen sal och gick sedan in på tjejgymmet och tränade lite ben, mage. Därefter direkt ut i stooooora , bland de stora gossarna, haha! Gjorde mycket med mina ben idag. Känner att jag måste få mer muskler i låren för att kunna dansa ragga som bäst. (Då vi ska vara så nära golvet som möjligt) Efter varje raggapass skakar mina lår sönder.
Nu är jag hemma och försöker planera min kväll lite. just nu ser de ganska mörkt ut, men inte länge till. Nu är det helg och alla ska vara glada, även fast jag egentligen inte har så stor lust till det ..
bilder från hv:n





bilderna på mig, min make up som ellinor gjorde på mig.
chasmine som modell - tessan stylist.
louise som modell , sötis
sista bilden är den makeup jag gjorde på ellinor, dock är våra färger inte lika starka i skolan.
/linathelin ;


dags för ragga!

är inte som alla andra. Nu blir de dans iallafall, puss

musik spelas högt i högtalarna


!!!!!!!!
Har suttit framför datorn sen de jag & emma kom hem från helsingborg. Laddat ned en massa musik, både lugna/ fina och en massa pepplåtar. Jag blir vildddddddd av musik. Dansat loss en del här hemma i mitt rum. (Ibland borde jag nog låsa min dörr, öppnar någon så tror de nog jag är dum i huvudet, står och lever mig in det som fan och tror jag är bland massa folk och skitkul) hehe, aja sån är jag.
Dagen har varit väldigt lyckad hittills, hoppas bara de fortsätter så. Åt nyss och nu blir de lite till dans här inne, senare blir de ragga! Yey, veckans höjdpunkt.
jag älskar dig syster!
love u

/linathelin

dag med syster

dagens ord; mums! Sen de jag kom hem från dansen har jag dansat här hemma, ätit och nyss satt i all färg i Emmas hår. Färgade hennes utväxt "som var så fruktansvärt äcklig" Verkligen inte, hon klagar när den är typ 2 mm. Men hur som, så kommer hon nog snart ut från duschen och jag kan titta på mitt verk. Imorgon är jag ledig vilket är jätteskönt. Om de inte regnar vid åtta tiden imorgonbiti, drar jag mig ut till stallet och rider. Sedan vidare till helsingborg vid ett tiden. Fixa lite saker med Emma + luncha! 
Godnatt!
/linathelin

la - style

då är man i dansstudion och tittar på när de andra dansar la style. Varit i skolan idag, men vill inte hostan och förkyldningen ska bli värre, väljer därför att bara titta idag! ganska meningslös dag i skolan .. fick iallafall en redovisning gjord, som var skönt! Efter skolan tog jag mig till entré och mötte emma. åt ceasarsallad på barista, mycket gott! Blev en del små köp, underkläder , torrshampoo, vaseline och ett nytt block!!! Sagt till tjejerna att jag skulle köpa nytt block i evigheter, hehe nu är de köpt iallafall. Innan vi bestämde oss för att ggå till bilen tog vi en snabb fika på barista :) skogsbärspaj + choklad chip cheesecake ? Gott var det iallafall :) efter de körde vi till eslöv, jag skulle till dansen och hon till sin träning. Tack för eftermiddagen syster! Nu måste jag titta på den nya koregrafin, lämnat Usher - more & gör en till nu ;) hörs ikväll , pussss

mysig tisdag

min dag har varit väldigt mysig, trots min hosta och förkyldning. Ridningen idag gick väldigt bra, jobbade honom ganska lugnt, men som vanligt så har gossen så mycket energi så han aldrig blir trött. (motsatsen till mig).
Han var iallafall snäll, satt och pratade med mig själv och mayday när jag red, älsssssskar solen! Tyvärr så ska det tydligen bli sämre väder nu igen ... gillar jag inte!
Natti , hoppas alla kvinnor blivit behandlade en aning bättre idag :D
yey, ridtjejen
/linathelin

fettisdagen & nationella kvinnodagen!

Flitiga mammsen har gjort semlor idag, mycket gott fast än jag inte tycker om de egentligen ..
Vaknade idag dyngsur av svett vilket ledde till ingen skola för min del. gick istället upp vid åtta tiden pga att jag inte kunde sova längre, åt frukost och gjorde lite nytta på mitt rum. Vid halv tolv tiden körde syster Emma och hämtade Agata och lilla Adrian. (Agata hade vår ena häst på foder när vi var i thailand). Så de har varit här och fikat och pratat en massa.
Eftersom vi suttit i köket där solen strålar in genom fönsterna blev jag lite smått sugen på att gå ut och ta en runda på hästen. Så ska byta om nu, för att sedan trycka igång ett fullblodsnerver lite? hehe hjälp. 
Ha en fortsatt bra dag, njut av solen!
/linathelin

måndag

hej hopp!
sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag springer runt i klackskor och dansar .. Ska snart åka till eslöv för en timmes housepass, gillas. Dagen har varit väldigt fin, började hos hjärtat imorse, mötte sedan lite tjejer från klassen på tåget. den ena hade en sommartopp på sig och ballerina skor! KALLLT, men fick en vårkänsla som heter duga för denna måndag. När man sitter på tåget klagar man gärna på solen som skiner igenom fönsterna och bländar en i ögonen. men nej!, gör inte det. Åh, jag är så glad att det varit sol i typ fyra dagar. Nu ska det bara fortsätta så månaderna som vi har framför oss.
Tror det är dags att byta om snart, laddar ner lite musik så lite svårt att dra sig ifrån denna maskin, hehe?
Jag lägger in bilder från helgen lite senare idag tror jag. Ha det fint, puss!

en söt louise i skolan.
/linathelin

söndagsmys

är lika bra som fredags! nu är allt gjort, springrundan, ridturen, kvällsmat , duschen & solsidan. en mycket bra söndag:). sitter i bilen med storasystrarna , då den ena övningskör och den andra sitter bredvid mig för att sedan åka till sin pojke. min supermamma är också med - ska till sammi och sova där inatt. börjar vid nio imorgon, skööönt:) sovgott när de blir dags! kram

motvind, icke omtyckt!

kom precis ib från att ha varit ute och sprungit med lillebror. han cyklade på bmx:en och jag sprang / gick. ska försöka få upp min kondition och även få in magen lite , hehe! Solen skiner vilket gör att söndagen faktiskt ät skön, dock kan blåsten försvinna. mitt ansikte när jag sprang blev is!!!! Nu ska jag ta sv mig löparbrallorna & istället sätta på mig ridbyxorna. ska ut och rida med emma och ebba!:) Får se om de går bättre idag än förra gången . . .

wundeeerfalllllllll

godmorgon på er, ligger just nu i chasses säng och är trött men väldigt sugen på att gå ut i solen och njuta! gårdagen var så fin. egentligen är det sjukt hur humöret kan svänga tack vare vädret?... iallafall så älskar jag solen och just nu ser jag de ljusa i det hela! vår vår och sommar är på väg hörrniii!;) skriver just nu från telefonen så får bli kort & skriver mer när jag kommer hem. nu ska jag ut till sabina som flyttat ut på soffan inatt pga trångt i sängen .. hmm fyra tjejer som putar lika mycket med rumpan när de sover är inte lätt att dela säng med ! nu tycker jag att alla ska klä på sig & gå ut , köpa frukostbullar och sedan njuta hela dagen av solen. glöm söndags ångesten idag & bara njut , för de är alls värda! kraaam

shake your as for meeeee

nu ska vi iväg och köpa bullar , sen blir det god frulle!
puss, älskar dessa puddingar.
hahaha, där fick ni se några snyggingar sådär en lördags förmiddag! possss

underbara tjejer jag har alltså!

så där jaa! Då var man äntligen inne i ett varmt rum hihi. Blev den vanlig goda kycklingsalladen på graffiti. Blev även en massa prat och mys. svinkallt ute, men vår efterlängtade hemmakvällspåse fick vi med oss hem ändå (111kr) mums!
 Nu har vi köpt lite gott gott att ha till och har valt en massa filmer vi ska se nu ikvälll.



så , ha en fortsatt skön fredagkväll! Nu ska jag och sabina vara lite ssnälla och hjälpa chasse som håller på att göra fint ute i vardagsrummet. pusshej
/linathelin


sooolsken!

jag älskar det! tyvärr är klockan "så mycket" att solen redan gått ner .. men de lilla den kikade fram dög för min fredag! var ganska arg efter skolan men de löste sig med lite solsken, lite pussar på pojkvänen, godis i bilen med mammsi och en pappa som stod och grilla när jag kom hem vid halv sex tiden !!!! tyvärr så hann jag inte äta utan sitter nu i bilen på väg till eslöv för att sedan åka vidare till lund & möta upp charmlös och sabina . ska äta där och sedan köpa och hyra hem film till chassesbanknummer place;) ha en bra fredagkväll, för det ska jag! pusss

svettigt pass, det gillar vi

tjohej vad vettigt det blev idag! både i solariumet och dansen höhö. mellan solning & dans hann jag träffa min favis en stund! var hemma hos honom tills vi båda gick till våra träningar. ( gillar att min dans ligger på vägen upp till hans gym , följe! ) Hur som, dansen var jätterolig och gjorde ny dans eller ja de gruppen gjorde innan lovet utan mig hehe. ragga får mig att tagga såå inför helg! Dock inga stora planer :) skönt med det med. Nu ligger jag i min nybäddade säng duschad och fin i håret. thai-boxaren / syster emma har gjort en fin fläta på mig :D Godnatt!

letters from the inside

heter min bok jag läser i engelskan. sitter just nu och väntar på syster emma som solar. läser min fina bok under tiden. kan säga det att jag haft den här boken sedan innan vi åkte till Thailand .. skulle läsa den på flyget sa jag .. blah blah blaaah! har tyckt den varit såå tråkig och undvikt den som fan. MEN IDAG, då kom så att säga vändpunkten & jag fick mig en chock! började genast läsa mer. efter ett tag hade jag läst trettio sidor :o inte likt mig! Nog om det ! hehe. ska in & sola nu medans emma klipper sig!

ingen skola

la mig igår med huvudvärk och halvt feber. vaknade med huvudvärk & ont i halsen ...... vill inte!
åt frukost med mig själv och hoppade sedan in i duschen för att vakna till. Nu har jag precis städat mitt rum, bytat sängkläder och gjort fint. Ska ner till mamma och en lillasyster som också ärä sjuk, dock mår hon sämre än mig, stackaren. Måste plugga en del idag med, så jag slipper de söndagkväll? hehe. Ha de fint,
/linathelin ; hjärta sammi.

natti

linathelin
Godnatt, tog en gammal bild på mig. puss & kram

........

blev inget inlägg igår pga tidsbrist.. kan iallafall säga att min morgon idag gick bättre till än min gårdag ...
nämligen så att jag lyckades förstöra två glas sådär när jag hade ätit frukost, toppen! Idag klarade alla glasen sig, lite duktigt.
hade teori på hår igår under hantverkslektionen + lite praktiskt. är värdelös på svinryggar kan jag säga er!
idag har jag inte gjort mycket nytta känns det som ... datakunskap, naturkunskap (prov) och samhällskunskap då vi redovisade vårt rollspel angående rättegången vi var på för ca fyra veckor sen. Gick mycket bra!
Hann vara hemma i 45 minuter och åkte sedan till dansen, LA Style idag. fortsatte på koregrafin, var sådär roligt. fick lite ont i mina små knän, då vi är nere på golvet .. aj-
ska inte skriva mer nu, utan istället skicka iväg lite arbeten till lite olika lärare, duscha och lite så. Blir hemma imorgon, svettas som ett djur samtidigt som jag fryser ihjäl. Mitt ansikte just nu - rödare än en tomat. vet inte varför?
detta är verkligen inte min docka! Karin i min klass, mycket fint.
/linathelin

RSS 2.0