bilder

som tur är det finns det så mycket som får mig att må bra också!

tung dag

har snart tagit mig igenom denna söndag med. Pappa och Emma kom hem från att ha varit i San Fransisco, Hawaii och Phoenix i tio dagar, mycket roligt att ha de hemma igen!
Annars så har farmor varit på besök idag och jag har pluggat en hel del svenska. Världens segaste uppgift vilket betyder att de jag skrivit på mitt arbete har tagit väääldigt lång tid. Tror man får tänka att de är inte mycket kvar innan sommaren, så det är bara att ge allt med ett litet leende på läpparna. " De ordnar sig ".
Det viktigaste höll jag nästan på att glömma. NU är all uppvisning och alla koregrafier över. Igår under de sista uppvisningar var vi så otroligt taggade och man bara gav allt på scen. Känslan man har idag när man vet att allt är slut är hemsk!! Som tur är har vi dans på måndag inför vårt uppträdande ibörjan av juni då Eslöv fyller 100år.
Saknar redan alla danser, alla timmar man lagt ner under denna termin, alla glada människor som levt med tillsammans konstant under de senaste veckorna. De sista jag säger nu är, jag älskar dans.


all in

all dans är i fullrulle! Har inte uppdaterat pga all dans den senaste veckan/ tiden.
Igår var det primiär på In The Lights , hade vår första uppvisning där bla mamma, jenny, mormor, axel och sammi tittade. Alla biljetter var slutsålda, så hela medborgarhuset skakade?... nej tyvärr så var inte publiken lika pepp som oss dansare. Hade iallafall jätteroligt och danserna gick som de skulle ;)
När föreställningen var slut vid elva tiden så var de direkt hem och byta om för att sedan dra vidare till cazandras 17års fest. Hann vara där o dansa i någon timme åkte sen hem och soooooov.
Nu är det lördag och solen skiner. Idag har vi två föreställningar kvar, wiho! Hoppas på bästa publiken under den sista ikväll. Nu ska jag inte sitta här mer o dega, för nu ska jag sola. Ha en bra dag!
/linathelin ; perfekt väder för sammis bal! Taggggga dans :D

måndag som känns som söndag

helgen har inte varit jättelajbans .. I fredags kom chloé hit så hade vi mys tillsammans med min familj. Färgade även hennes hår från blondt till rött, jättefint! Åkte in till malmö på lördagen och tittade på Tilda som uppträde med sitt cheerleading "lag" på stortorget. Det var superduktiga, fick mig att gapa stort. Blev lite fixande till olika danser, hatt och ett par cykelshorts köptes. Fikade med chasmine och sen blev kvällen hemma i soffan med resten o såg på melodifestivalen. Har mått bättre.

Söndag morgon var det dags igen, åkte till dansen så jag var där vid tio. Hade repetioner både inför skolföreställningarna och de stora som kommer till helgen. Dagen var mysig!
Idag var jag ledig från skolan pga skolföreställningar. Älskar känslan när man bara har dans runt omkring sig! Hade två föreställningar o satte danserna ganska bra :) Annars kom man hem till en utredande uppsats? fyfan vad tråkigt det är, även fast om jag skriver om olika dansstilar så är det drygt pga alla punkter vi måste följa!....
Bilder
bilder från helgen. Sminkningarna högst upp är tvåorna som har gjort på några ettor som ställde upp som modeller inför vårt kommande blad till hösten "Drottning Blankas Gymnasieskola". Annars får ni ha de så bra. Simmar i arbeten så lär inte bli mycket bloggande ... Godnatt
/linathelin

tiden går fort när man har roligt

ska bara visa att jag lever!
tosdag: dansade ragga o sammisen sov här
fredag: grillade hos tessan på kvällen med trevliga tjejer
lördag: solade , jobbade i trädgården och var hemma hos älskling på kvällen
söndag: dans dans och mer dans. Var på medborgarhuset från elva till åtta på kvällen.
måndag: skolan till halv fem, gick till pojken och lekte med honom innan jag skulle dansa house.
tisdag: nationella på förmiddagen i engelska, Hantverk.
onsdag: prov i samhällskunskap (ekonomi) slutade vid ett och mös med älskling ute i de härliga vädret.
kan säga att jag sitter hemma och är en aning avensjuk på både sammi och jenny som snart tar studenten! Ikväll har jenny lämnat huset för att festa loss i Prag tills måndag. Hoppas du har de underbart syster och njuter.
Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett svettigt LA style pass + jumpstyle på de.
/linathelin ; 8!

pictures

igår        vs          idag
Lite enkla bilder. I tisdags hade vi ansiktsmålning på hv:n. Kommer ha det imorgon med, om några veckor ska vi nämligen till en förskola och sminka små barn, skojigt!
Annars så rullar livet på som det ska, dansade LA style igårkväll och idag blirre de ragga.
Ha de fint, puss
/linathelin

t som i tiiiiiisdag

tjotjing!
nästan en vecka sen jag var här inne och skrev ... som sagt just nu består mitt liv av skolan, prov, inlämningar, dans, repetioner, genrep osvosv. Sen i onsdags har jag varit i dansstudion i 12 timmar!
Fredagen blev en låååång dag. Hade först prov på manikyr (teoretiskt) slutade därefter o hade håla till ett. Idrottlektionen var väldigt chill, gjorde ett snabbt "arbete" .. Efter skolan fikade jag tillsammans med några vänner och satt och mös vid kanalen. På kvällen kom nallisen hem till mig och nannade här.
Valborg spenderade jag tillsammans med mina tjejer i stadsparken och sedan förfest hos felicia på kvällen. Vid elva blev de fest hos emil. Kom hem och nannade direkt. 

Söndagen var bara dans dans och dannnnnnnnnns! Nära föreställningarna nu :D
Idag har jag varit i skolan och lekt med min pojkvän efterskolan.  Pusshej!

RSS 2.0