Trött tjej,

Riktigt skönt att lägga sig i sängen efter denna långa, tunga dag. Blev träning ikväll, men ingen solning ... försökte pumpa mina tuttar lite (; Nyss kommit ut ur duschen, nu ska jag fortsätta lyssna på min godnatt lista och njuta av att jag börjar tolv imorgon.


Tjugonionde augusti

Vad skönt att sen underbara solen igen! Sitter just nu på bussen hem och är så fruktansvärt trött, somnar till och vaknar och samtidigt tror att jag glömt hoppa av. Skoldagen var okej, har väldigt mycket ångest för tillfällen, inte bara över skolan utan det mesta. Köpt lite kläder i veckan, skönt med lite uppdatering i garderoben. Tror jag ska hem och fika, sedan rensa garderoben!! Senare ikväll sticker jag kanske till gymet och tränar och solar lite.

Ha det fint,
/linathelin


Tjugosjunde augusti

haha jag skrattar åt mig själv, ska nog aldrig riktigt säga något om min uppdatering i mina inlägg, bättre att jag bara skriver när jag kan och vill.

Nu sitter jag på tåget på väg till skolan för att prova studentmössor, riktigt sjukt att det är min tur om mindre än ett år. Har dessutom fått min nya iPhone att fungera och jag älskar den. Imorse var jag och jenny väldigt grymma, besökte gymet och hade det trevligt (:


RSS 2.0