Då väntar sängen, ännu en kväll!

Jadå, praktiken är igång och jag lever genast ett annat liv. Inga arbeten att jobba med när man kommer hem och inte alls samma tidiga morgnar som under skolveckan. Jag gillar det skarpt. Annars så var släktkalaset/ avskedsfesten lyckad i söndags. Älsklingen kom hit på kvällen och vi nannade här. Igår åkte storasyster Emma till Australien och NU ska hon snart vara framme. Jag önskar dig all lycka till under dina tre månader i Australien, Emma! Hälsa Karin (:
 
Förra terminen hade jag min praktik på Scandinvian Sportsmen i Lund, kan säga som så att jag stortrivs där och har ytterligare tre veckors praktik där nu. Love it! Dock är de farligt, har gått och blivit kär i alldeles för mycket. Tror jag är uppe i trettiotusen snart hehe. Skoja! Nej slut pratat här. Inatt sover jag ensam, såg nyss film med mammsen. Blir så sugen på gymnastik och cheerleading när man tittar på Bring it on filmerna. Varför slutade vi systrar? Godnatt!
/linathelin


Bakning på g!

Först vill jag börja med att säga Grattis till mammsen som fyller 48 år idag! Har varit uppe sen tio, duschat, grattat mamma och ätit frukost. Nu hålls det på i köket, mamma gör ananaspaj, jag gör min cheesecake, maja gör muffins och jenny ska snart börja på kladdkakan! Så är det när man är en stor släkt. Idag firas inte bara mamma utan även stora syster Emma ska lämnar oss på tisdag, då hon åker till Australien och ska vara där i ca 3 månader. Så idag blir det släktkalas blandat med avskedsfest. Lite vårkänsla bjuds det också på idag, en fin söndag! Puss
  
/linathelin ; vit chey!

ÅNGEST!

Jag har ångest! Har precis kommit på att jag råkat slänga mitt pass. Fan vad sur jag är. Får försöka glömma det, "bara" att fixa nytt. Eller inte!
 Har spenderat de senaste dagarna tillsammans med min lilla boy. Var i malmö igår på dagen, gick i butiker och åt gott med honom. På kvällen blev de T.G.I. Fridays med Tessan och Ellen, vi firade Tessan i efterskott (igen) haha. Därefter så var vi bjudna till 18 och 19 års fest. Åkte därför till Veberöd där lokalen fanns. Inte många ord om den, hann vara där i ca en timme ses kom vår taxi. Var hemma runt tre och somnade direkt. Idag har jag hunnit vara på Nova med pappsen, jenny och ebba. Fixat lite saker inför mammsen 48 års dag imorgon. Nu har jag precis städat för att syter Emma ska ha fest här hemma så resten av familjen ska ut. Hmm, var ska jag ta vägen? Följer nog med pappa och mamma ut och äter eller något. Melodifestivalen ikväll, får inte missa Danny som jag stötte på ute på stan igår hehe. Slut pratat! Nu ska jag sminka lilla ebbsan. Puss

Coop väntar!

Dags för jobb, glad chey! eller? Inte jättesugen just nu när jag vet att familjen ska till kusinerna och få en massa goda kakor och tårtor :( aja ... tjänar lite pengar!

 
/linathelin

Onsdag!

Godmorgon, jag vaknade dock för ett tag sen! Planerna för idag var egentligen släktkalas för kusinen Tova, men blev precis uppringd av Marina som frågade om jag ville komma in och jobba .. Tackade ja vilket innebär jobb mellan 15.00-22.15, härligt! Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

Jag lever!

Jag vet jag är sämst! haha eller? Har varken orkat eller haft "tid" till denna webbplats, lite ironi där på slutet men vad skadar det? Ingenting. Jag kom på att jag glömt nämna förra helgens händelser!! Älsklingen blev 20 år på söndagen vilket vi firade med lite utgång i Helsingborg på lördagen. Var på tempel med tessan, sammi och några av hans kompisar. Söndagen spenderades hemma hos bebisen fram tills klockan fyra typ. Då jag åkte hem och fixade lite saker sen åkte jag till honom igen. Blev lite tårta hos honom sen kom Jessin och hämtade oss, så körde vi till Lund och fikade på espresso house och sen senare blev de mat på max. Gott! 
 Tillbaka till nuläget, så har jag sedan i torsdags varit med sammi en hel del, gymmat varje dag förutom i söndags då jag jobbade mellan 06.45 - 15.00. Därefter hann jag hem om och duscha sen följde jag med pappa och axel till eslöv, hämtade sammi och körde till gymet och solade. Sen gick vi ner till Axels fotbollscup och tittade på honom när de förlorade alla sina matcher, synd om barnen! Världens sämsta tränare har de.
Kortfattat så kan jag säga att jag varit med bebisen för det mesta och det har varit så mysigt. Igårkväll tränade vi tillasmmans och sen åkte vi hem till mig igen. Åt god lax och sen blev det en massa monopol spel på kvällen med syskonen. Nu har jag väldigt ont i huvudet så tror jag ska ut och gå en runda.. Ha en fin tisadg, puss!
/linathelin


Äntligen!

Sådär ja, då var jag hemma och ifrån skolan på fyra veckor, (lov och praktik) love it! Dagen har bestått av lite hantverksteknik, lunch och småföretagande. Efter skolan gick jag till tandläkaren och de tittade till mina tänder, kan säga att allt såg bra ut och jag ska börja ha skenan när jag är hemma.. Nog om mina tänder, åkte direkt till eslöv sen för att ha fått en akuttid på vc. Tog halsprov, var inga streptokocker (: fick utskrivet recept på en stark salva som ska ta bort mina utslag ovanför ögonen. Blev några timmar tillsammans med mamma, mys! Mötte bl.a. sammi också för att fixa en sak. Nu är jag hemma och har fikat och sådär, så sitter i fotbadet! Skööönt! Fossingarna behöver lite vård när de går i instängda, trånga skor hela dagarna. Och är dessutom kalla och blöta av allt jävla slask! Pusss
/linathelin


Världens lyckligaste!


Vet inte om jag berättat om mitt pandora armband här ... Hursom så har jag varit av med de i över två veckor och jag har aldrig haft sån ångest förut, som jag haft nu! IDAG hittade jag de i mina löparbyxor. Den glädjen har jag inte känt pålänge. Äntligen är min kärlek tillbaka , hehe!

Allmänt så kom jag nyss hem från att ha solat lite. Innan de städade jag mitt rum och pysslade lite med små saker i rummet. Hade tänkt träna idag, men hostan är inte okej så fick bli "en" vilodag till. Nu ska jag ut i soffan och titta One tree hill med jenny. Ha en fin kväll,
/linathelin

Studio Aktiv 24!



Nu ska jag komma igång!
/linathelin

Blöt om fötterna ...

Godmorgon, på tåget mot skolan. Har matteprov nu direkt och sen lär de bli lite söta hålor. Annars så är det Alla hjärtans dag idag och som vanligt ser man hur alla skriver på facebook "alla ni som inte har någon att fira med idag, gilla då detta". Själv tycker jag denna dagen är ganska tramsig men butikerna tjänar eftersom det är hur många som helst som springer in och köper allt som har med hjärtan och göra! Tillbaka till min situation ... Jag hatar all smät snö som ligger på vägarna. Mina små fossingar fryser :( Ha en fin alla hjärtans dag!
/linathelin


Solen tittar fram!

Godmorgon, sitter just nu på en ersättnings buss från Hässleholm - eslöv. Alla tåg är inställda mellan h och e. Började redan igårkväll när jag skulle ta mig till Moa för en överraskningsfest för tessis! Stod och väntade i över en timme på bussar men inget hände. Vid åtta kom det ett tåg så jag kunde ta mig till Hässleholm. Satt där i ytterligare en timme och vänta på en buss ut till Moa. Kom till festen och hade en mycket bra kväll. Nu ska denna timmen bara gå fort sen är jag framme i eslöv, vill hem och duscha!!!!


Lång dag i skolan ,

Hallå där, detta var nog den längsta dagen i skolan! Började med hv på morgonen och efter lunch var det småföretagande som gällde. Därefter slutade skoldagen men inte resten utav "kvällens festligheter".. Jag och tessan gick nämligen ut på stan och köpte de sista som behövde inför kvällens tävling , Årets stylist! Det var nämligen så att för några månader sen kunde man anmäla sig till denna tävling och de som vann från vår skola går vidare till Skåne mästerskapen. Jag satt modell till min underbara tessan, vi började fixa mitt hår vid fyra tiden och sedan kom rektorn med pizzor till oss och vid sex då började de hela! Det var sju deltagande och alla hade vars sin modell. Kan säga som så att allas makeup var så fruktansvärt fräcka, sedan hade vissa lagt ner mer tid än andra på exempel helheten dvs. kläder, hår osv. Tessan var så jäääävla duktig. Vi kom två vilket betyder vidare till Skåne mästerskapen i maj/ juni. Wihoo, kåmpisen du är best! Jag har äntligen fått ut alla 38 klämmor från mitt hår och tänker sova nu. Ska upp tidigt imorgon för att vara på skolan halv nio .... aktivitetsdag så vi ska fixa oss i några timmar på skolan för att sedan mötas i spökboll och bästa stylingen. Förra året vann vi när vi var avatarer. Nu ska jag inte babbla mer, natti!



/linathelin ; världens stoltaste kåmpis!

Levande texter!

Har verkligen hittat en bok jag älskar, levande texter som tillhör Svenska B. Underbar bok med en massa fina texter. Rekommenderar!

/linathelin ; nattinatti! Nu ska jag se resultatet på sammis hår... spännande!


Svettigt!

Host host .... hela tiden. Kom nyss hem från ett svettigt house pass och en mer än stendöd. Detta passet är sjukt, tempot är extremt och det är en utmaning vartenda gång, roligt men tungt ibland. Nu sitter jag i sammis säng och är allmänt äcklig. Ska in o duschen och sen ska jag plattpermanenta hans hår! Har prov i svenska - litteraturhistoria imorgon så han lär få förhöra mig under tiden jag fixar hans hår. Ha en trevlig tisdagskväll, puss!
/linathelin

Tjollahopp!

Igår var det släktkalas hos kunsinerna. Tilde blev 11, känns ganska sjukt att hon börjar femman :o. Blev körd till sammi när vi kom hem, så var hos honom vid elva tiden och vi såg film. Idag var det skola igen, tung dag och haft så fruktansvärt ont i magen och huvudet. Mycket som snurrar. Iallafall så ska jag snart dansa veckans första housepass och jag längtar. Bebisen följer med mig hem sen och då ska vi se filmen Warrior .. Puss

/linathelin


. . .

Har inte mycket att skriva. Middagen hos tessan var supertrevlig igår, utgången blev mindre lyckad. Kan fatta mig kort, avskyr folk som inte har respekt och då menar jag desperata killar som beter sig som svin. Kom hem till sammisen kl sju imorse då han sov och jag la mig direkt. Legat och degat i hans säng hela dagen tills klockan blev runt sju då vi gick till min buss. Kom hem och åt gott med halva familjen, såg melodifestivalen. Loreen med låten euphoria är helt klart bäst. Får rysningar av den tjejen, grym! Nu ska jag sova, natti!
/linathelin

Mot Tessan!

Yesbox då var fredagkväll och Tessans 18 årsfirning! Sitter och väntar på Johanna sen ska vi ta tåget mot födelsedagsgrisen :D Blir middag och mys hos henne sen utgång! En sak jag MÅSTE säga, är att jag valde heeelt fel skor för vädret. Mamma varna mig att man kan förfrysa sina fötter om man går så som jag gör :/ hjälp!! Får hålla fossingarna så varma som möjligt. Ha en fin kväll,
/linathelin


Aj mitt huvud!

Nyss hemkommen från jobb och redo för att slockna (huvudvärk som heter duga). Imorgon blir det till Copenhagens fashion week med stylisterna, spännande! Godnatt,
/linathelin


JUST NU!

Fick nyss min lilla rast. Jobbat sen tre och är helt slut. Hinner knappt hem och sova känns det som förrän det är tillbaka till nästa ställe (skolan). Jaja, nu ska jag inte babbla utan istället spendera tid med mitt kexchoklad och min Ramlösa (: ha det!
/linathelin


Mot skolan!

Sitter i bilen med pappsen på väg till skolan. Är helt död, hostat hela natten och är allmänt trött, men med ett litet leende på läpparna så fixar man allt... hehe! Hejdå,
/linathelin


Run bitch run,

typ så ser mina dagar ut känns det som. Som sagt, dansen har börjat igen och jag kör på två housepass i veckan nu mere. Var med i den avancerade gruppen för första gången igår och var superroligt! Idag har jag hunnit vara i skolan, fixat praktikplats och jobbat mellan 15 - 22.30! Galet stressigt kan jag säga er. Nu ska jag sova , har precis mailat in mitt Hv: arbete inför imorgon till läraren. Natti
/linathelin

RSS 2.0