det var ett tag sen!

.. wow, äntligen blev man riktigt svettig igen!
Första danspasset igen, vilket var roligt. skönt att känna att man börjar komma igång igen. nu blir det house varje måndag, kanske dans tisdag eller onsdagar (new style heter den kursen) och på torsdagar är det ragga, som innan. älskar dans! får sån jäkla energi av det och glömmer alla problem. vilket är väldigt skönt ibland.
nu kallar duschen och sedan sängen (boooken)..
sitter just nu vid datorn här nere och loggade in på min gamla användare, där jag hittade en massa roliga webcambilder ........

NEJ, SOM SAGT! DENNA DATOR ÄR VÄLDIGT SEG OCH FATTAR INTE ATT DEN SKA LADDA UPP BILDERNA .. jag fick mig ett gott skratt iallafall som jag egentligen ville dela med mig, men inte idag.
godnatt,
/linathelin

lite mer mmmmMmmm i livet! ..

ja, man hade inte direkt tackat nej till att få lite mer värme i detta kalla land. sitter på jennys rum och tittar på en massa bilder från sommaren. herregud vad jag saknar allt som har med värme och sommar att göra!
  
 
ni alla känner nog likadant som mig, bläää på kylan. det räcker nu!

måndagen den 31 januari

blä vad tråkig rubrik. men ungefär jag känner idag!
helgen gick väldigt fort .. vilket var både bra och dåligt. nu är det måndag igen, och jag är sjuk. har inte berättat om hur helgen var .. så kanske ska dra en "snabbis"? 

lördag;
vaknade och städade hela förmiddagen. körde sedan till eslöv för att handla och hämta upp lite flickor som skulle till mig för att fixa och dona inför kvällen. dock blev det ickså som tänkt, eftersom tågtrafiken strulade som vanligt! stackars lilla tessan som "satt fast i hässleholm" .. jaja, emma och chasse kom iallafall hit vid fem tiden och vi snabbade oss med allt, blev ingen fika som mamma förberett till oss .. snyft! blev istället massa stress, presenten och sminkningen!! efter ett tag ringde en söt hiba som skulle med oss .. tågen från eslöv var nu också inställda! så fick bli att mammsen körde oss till lund, då bussen till veberöd skulle gå 19.00 (nästa gick inte förrens 20.00) .. iallafall, vi kommer till lund och bussen står där. tessans tåg från hässleholm hade inte ankommit till lund än. så självklart tog vi inte bussen , utan väntade tio minuter extra på henne och tog sedan taxi till lokalen. kom bland de första och såg hur fint allt var! ett grattis igen till louise och corre! inte alla som var med på middagen, men vi var iallafall och det var mycket gott , mumms!
kvällen bjöd på massa dans och skratt! såklart kan inte någonting bli helt perfekt, men jag älskar tjejerna ändå.
nog med det, mamma kom och hämtade oss vid fyra, körde hem hiba och tessan följde med mig hem och nannade här. tack för kvällen!

söndag;
bläääää. vaknade med tessan bredvid mig och mådde skit. stackars tess som fick äta frukost själv (+ med jenny) .. hon åkte vid två , då jag gick raka vägen in till sängen igen och sov till fem . vaknade och såg lite på hästhoppning på tv:n och resten av kvällen spenderades framför tv med ffamiljen.  skrev ju ett inlägg om solsidan, haha! det var väldigt roligt måste jag säga och verkligen värt att titta på en tråkig söndag kväll. dock tycker jag inte man ska titta på blood diamond , såg fem minuter av den och sedan tvingade jag mig själv till att sova! mamma, emma och jenny såg den. de tycker den är jättebra. och förstår verkligen att den är nyttig att se! men jag klarar inte av att se små barn, med deras mammor lämnas , bli skjutna , och bara en massa blod hela tiden. hemsk!
detta blev väldigt rörigt, men får se om jag hör av mig senare ikväll. nu ska jag sätta mig och plugga lite, sedan blir det kanske dans ikväll om min rygg inte knakade till föör mycket.. ? aj!

sitter på majsens dator. har väääldigt många bilder som jag önska jag kunde lägga upp. men det kommer när jag har en fast dator!

tv:n

nu ska jag sätta mig framför tv med de andra som också ska se solsidan! alla pratar om att det är såå roligt, så ska se om det stämmer! puss

fredag hela veckan , tack!

vilken underbar dag! började med osynlig makeup på hantverken sedan lunch i två timmar, och blev plugg inför provet. gjorde provet och slutade runt tjugo över ett .. skönt! in på hansa en snabbis och tog mig sedan till lund för att möta upp en mycket saknad prick. Blev flera timmar på espresso house med carro och vi fick pratat såå mycket. hade inte träffats sen i augusti/ september! Tog sedan tåget till eslöv och tog bussen hem. så kom nyss hem , eller ja för en timme sen kanske.
Har i alla fall hunnit städa mitt rum, så det känns bra! nu känner jag stressen inom mig. ska duscha, äta och sen ta bussen till sammi vid åtta tiden. kommer hem ikväll så kanske skirver lite då :)
ha en bra fredagskväll , för det tänker jag ha!

hejsan, lina i åttan! Kan tillägga att jag idag fått veta att min dator just somnat in. Nu går det inte längre att fixa den. så bilder lär dröja och jag lär fortsätta snylta dator hos folket här hemma! äsch, daotrn här nere funkar väl ..
puss
/linathelin

sängen kallar

.......... och helgen!
just nu är jag såååå fruktansvärt glad , hih. hörs imorgon, sovgott och njut av att det är fredag imorgon!

ser ju så glad ut på denna bilden . . .
/linathelin

aj - plugg - aj - plugg

hoj! idag var en skön dag i skolan. slutade lite över ett och fixade sedan lite saker i stan och på entré med chasse, tessan och felicia. efter det tog jag bussen till bjärred. hade riktigt bra flyt på det hela. gick ut och skulle titta när bussarna gick .. "den går om två min" yessss! slapp stå ute och frysa i skinnjacka! Kom då också i god tid till bjärred så fick sitta och vänta på pappsen..
AJJJJJJJJJ efter de 20 minutrarna där inne. spännde tandställningen igår vilket betyder att jag är jätteöm och har svinont nu de närmsta dagarna. men nej, det struntar de i. inte okej!

jaja, kom hem och hann slänga i mig en mjuk macka och blev sedan körd för att sola 15 minuter. en grym förare kom sedan och hämtade mig igen .......... jennny!
sen jag kom hem har jag pluggat inför provet jag har imorgon (idrott & hälsa A) och ätit gott med hälften av familjen.
detta fick bli en snabb paus från pluggandet, nu tillbaka till det!

sådär halvskabbig bild för någon vecka sedan med emmas nyinköpta systemkamera! sitter vid hennes dator eftersom min är sönder. pappa har lämnat den till mattias idag, så hoppas den snart är frisk igen!

miss u honey!

dryg dag!

okej. igår gick min dator sönder efter det att jag dansat och spelat högmusik.. hela skärmen började hacka och jag blev livrädd. så lämnade ifrån mig datorn och gick istället ner och pluggade naturkunskap som vi hade "prov" på idag och lite samhällskunskap. duktig lina!
Ska bara tillägga en sak, igår på engelskan såg vi på supersize me .. usch säger jag bara! På hantverken sminkade vi onsynlig makeup för första gången. spännande! väldigt enkelt och diskret. 

Idag ondag! mitt i veckan .. saker och ting går fram och tillbaka, vet inte riktigt hur man ska tolka en del! .. 
Men i alla fall, började med att jag försov mig och kom 45 minuter sent till datakunskapen, vilket inte gjorde något. sedan hade jag natur och samhällskunskap efter lunchen. förberedde oss inför rättegången vi ska titta på nästa vecka, wie? .. 
Efter skolan spände jag tandställningen, aj! Åkte därefter till nova med chasse. Fyfan säger jag bara. herregud, finns inga fina klänningar .. i alla fall som passar mig. örk! 
Blev hämtad av syster vid sju tiden och körde sedan till sturup för att hämta pappsi. Mums till brownie på 7 eleven!
sängen nuuuuu! måste plugga inför  provet i idrott som jag har på fredag! heheh..
Natti! kan tillägga att jag sitter på lilla majsans dator nu och därför blir det en bild sen i somras på henne & moi! .

dunk dunk i vardagsrummet!

.......... jag älskar att dansa!
eftersom jag missade repitionen igår tar jag igen det nuu! heh. har dock inte tid till det, måste plugga till mitt lilla läxförhör som jag har imorgon i natur, haha! aja, ska dansa lite mer sen ska jag sätta mig där nere i köket och plugga lite med ebbisen! Ha de bra sålänge, hörs ikväll och ska se om jag kan fixa sladddddden.
tudeluu,

ingen ork till detta mer.

så, då har jag suttit här och bara lyssnat på låtar som får mig att tänka på allt! Nu känner jag det är dags för mig att ta av sminket och borsta tänderna för att sedan nanna. Mår inte riktigt som jag ska både fysiskt och psykiskt. 
Hoppas på en bättre dag imorgon, natti! 
saknaden är enorm!
(piff&puff)

måndags ångest?

nej, det tycker jag inte man ska ha! nu har vecka fyra dragit igång och det ska vi bara vara glada över. snart är nämligen januari slut! Våren och sommaren börjar närma sig, yessssss. eller i alla fall våren .
Denna dagen har gått ganska fort. vaknade hos sammi, åkte in till malmö för att äta lunch med chasmine vid två tiden. kycklingsallad på graffiti är mycket omtyckt! Därefter mötte vi upp lilla emma som har varit sjuk alldeles för länge, för att sedan gå på en shoppingtur till en liten stump som ska firas på lördag! (mötte bla pappsen och fixade en ny iphone, så nu har jag den ett tag tills jag hittat någon annan) .
allmänt snurrar det en del i mitt huvud. känner att det är ganska tufft förtillfället. i detta fall känner jag bara att vänskap och kärlek är det bästa, och att man hjälper varandra. visar att man finns och ger stöd ..
orkar inte lägga ner tid på människor som trycker ner än, för att höja sig själv. varför egentligen? vad är det för stil. förstår mig inte på hur de tänker riktigt.
aja, hoppas ni som haft ledigt har kunnat njuta och ni andra som varit tillbaka till paradiset, har haft en bra dag!

bilderna går icke att lägga in just nu. får se om pappa kan hjälpa mig senare. 
ha de fint!
/linathelin


en stressad lina!

tjudelu!
har precis duschat och gjort mig klar, ska snart ta bussen till eslöv & nanna hos sammi. Hinner inte berätta om min söndag, utan blir bilder istället. kanske skriver mer senare ikväll. Kan i alla fall säga en sak, att idag har jag ridit! :D 
Var väldigt längesen och mycket mysigt. Har tänkt på det länge, att det är mycket med att ha häst / hästar osv även om det är min mamma som gör allt jobb! :/ men som sagt, har haft ett upphåll nu sen jag sålde min pärla. Men nu känner jag att det är dags igen, lina tar fram ridkläderna igen och ska börja rida lite mer till våren. Mycket roligare då, värmen smyger sig fram lite lätt och det blir ljusare. vilket betyder att jag kan rida när jag kommer hem från skolan!(: detta skulle inte bli långt .... aja lite bilder nu!
fancy som nyss är hemkommen en lurvig mayday


rihanna kommer till malmö den 31 oktober. det är ju nästan ett måste? (: 
jaja, nu har jag inte mer tid åt detta. ni får ha en trevlig söndagkväll! 
/linathelin

värmen under täcket är bäääst

sådär ja! då har lina redan sovit ungefär 1,5 timme .. hann se 20 minuter av filmen tror jag, sen somnade jag!
Men som sagt, de andra som faktiskt höll sig vakna såg the last song, där miley cyrus är en av huvudpersonerna!
Dags för att stänga av datorn och låta mig själv somna i min egna lilla säng och sooova sålänge jag vill imorgon! För ingen lina behöver ha söndagsångest imorgon, eftersom det fick bli en lite extra lång helg och ha ledigt på måndag!
imorgon blir de nog träffa tjejerna, titta louise match och äta efter det. Senare ska jag umgås med min sammi!
Faktiskt så har jag en långe iphone just nu, så kommer lite bilder då och då ..

lite smått & gott! , nu ska jag nanna! nattinatti
/linathelin

ni dansar och jag ser film! (;

hehe.. ikväll blir det film för linas del medan ni andra är ute och dansar loss! (dansa lite för med)  I alla fall, hann aldrig blogga igår eftersom dagen bestod av stress. efter skolan hängde en söt liten leopard med mig hem. I detta fallet är det chassebasse, vi sminkade efter bilder på hantverken och jag valde att gå efter den med leopard, tillsammans med louise. men som sagt, hann sola en 21 minutare innan vi kom hem till fikan som stod på bordet. hann i stort sätt slänga av mig kläderna och fixa till mig lite, för att sedan sätta mig i bilen och bli körd till eslöv. vi mötte tessan på tåget och tog oss sedan till genarp via staffanstorp .. då det blev pizza direkt! kvällen var supermysig, bjöd på massa gottiligottgott, skratt, prat och en hel del dans! haha lärde min gamla raggadans till bumpy ride.    Idag vaknade vi upp i louise säng, åt frukost och hann dansa lite innan chasmines mamma kom och hämtade oss. tessan och jag skulle ta tåget hem, men istället så sms:ar en söt pojkvän och frågar en om man inte vill följa med honom och köpa jacka .. bara för jag tycker om honom såå mycket så stannade jag och satt på en bänk i 40minuter . . .    När jag kom hem fastnade jag såklart vid denna maskin. men vid sju åkte jag in till eslöv med alla systrar + några kompisar. vissa skulle ut , någon skulle till kompis och jag skulle egentligen ta mig till lund och fika med en gammal kompis som jag har saknat så mycket. men klockan gick .. och tågen gick inte som jag ville, så valde därför för att hänga med systrarna till mcédonken och köpte därefter godis&hyrde film.  nu ska jag inte babbla mer .. ska istället ta av min skinnjackan och sätta på mig mjukisdressen, för nu blir det massa mys till film med massa gottiligottgott!

tooorsdag

ja, mitt internet funkar inte .. därför bloggar jag från pappas 4a. idag blir det mycket kort, slutade runt ett och blev en låång fika med chasse och emma! efter en massa prat och mys mötte jag en Sammi på stationen och åkte sedan hem till honom och hade det mysigt. När jag kom hem stod tacosen klar på bordet, lina krängde! nu väntar sängen, natti! (förtillfället äger jag varken mobil eller internet):@

mitt i skolveckan

onsdag idag och torsdag imorgon .. hmm ganska logiskt! I alla fall så var skoldagen ganska seg, tråkiga lektioner (datakunskap, natur och samhällskunskap) .. slutade vid halv tre. Då det blev donken med chasmine, louise och en liten mac tittade förbi och åt med oss. efter det tog vi oss till läskiga källaren och öppnade upp plånkisarna, för lite nytt smink behövdes. åkte hem så var hemma runt sju tiden. satte mig direkt vid köksbordet medans mamma stod och gjorde pannkakor, mums! sen dess har jag dansat runder i mitt rum, är ganska glad idag faktiskt! har dessutom fixat till mina naglar, efter en söt chloé hjälpte mig och fila de i skolan, så nu har de fått lite lätt färg på sig, höhö!
Nu är det dags för att hoppa i myskläderna och spendera resten av kvällen vid soffan med ebbisen. 
Ha det så bra, snart helg! 

haha hittade just webcamen .. skojskoj!

high school musical 1

snabbt om skoldagen. hade engelska i två timmar och förtio minuter fram till lunch. efter de blev det hantverk (manikyr) sen försäljning&service (prov) efter det slutade vi och jag drog mig hemåt. sen jag kom hem och jag fikat och suttit vid datorn. har jätteont i min mage och mår illa , blää!
Nu har jag precis gjort te och glass till mig och lilla ebba! Så nu ska vi bädda ner oss i min säng och somna till High School Musical 1. mmm och vakna bredvid en sån sötnos imorgon bitti :)
bild från skolan , jag louise och tessan. känner att jag blivit en liten bildtjuv .. men förhoppningsvis så får jag en mobil snart. lever med ebba förtillfället .. natti!

natti

jens och jag
en trött lina säger godnatt! imorgon väntar ännu en lång dag i skolan ...

vecka 3.

väldigt passande rubrik! ......... och väldigt seg måndag med. kom till skolan typ en halv timme innan vi började eftersom pappsi körde mig. hade matte fram till lunch då vi jobbade på väldigt bra,jag&tjejerna. efter de hade jag svenska och slutade därefter vid två. så gick och fixade lite saker tillsammans med emma, bla lämnade in min mobil!!!! tredje gången gillt! väldigt trött på den telenor affären nu, fast väldigt härlig personal där måste jag säga! hah.
Nej nu har jag inte tid med detta mer, för nu väntar försäljning och service boken på mig. Prov imorgon! jippie? 
Ha en mysig kväll! 


en bild från dagen innan jag åkte!

dags för mys!

sådär ja! Sen det jag jag satt här sist har jag pluggat med syster, ätit chips&dippa, godis, pratat + skrattat med penny och efter några timmar kom en omtyckt stora syster emma hem tillsammans med sin pojk robin! Och de blev så mycket mer omtyckta av mig och jenny nu, eftersom de köpte hem donken mat till oss! mmmmmm. Kan tillägga det att mitt nyttiga liv endast är på vardagar nu i början , heh! jaja, nu ska jag kila in på jens rum för att se på mina små älsklingar! 

(nu blir det inga bilder i veckan som kommer! För min ***** mobil är sönder. Så den lämnas in imorgon, och lär väl inte få någon lånetelefon där heller ...) EN ARG LINA!


redan söndag ,

dagarna går så fort när man har roligt, eller är det inte så? ..
I alla fall så sitter jag här nu, det är söndag , snön töar och man börjar se "gräset" igen .. skönt men fult! Kan säga det, att jag längtar så mycket till sommaren, men också till våren! Hur som, sammi åkte nyss hem efter att ha sovit här. Blev en pojkväns helg eller helhelg med pojkvännen? haha! <3 som jag sa i torsdags så skulle jag ut och dansa loss med emma och louise, vilket jag gjorde i fredags! började med att jag åkte hem till emma, där vi spenderade timmarna tillsammans genom att fixa oss och förfesta lite! efter de hämtade vi upp louisen och körde sen vidare till falsterbo .. härlig kväll tillsammans med de finisarna, men musiken var inte den bästa heh. jaja inte klaga nu! när klockan var lite över tre kom en sammi till ingången och visade att han var klar :D , eftersom han jobbar där! Så vi tog oss hemåt och jag nannade där. Vaknade två dagen efter och var fortfarande trött? åkte hem vid halv sex och hann städa mitt rum lite snabbt, sen kom sammi hem till mig! hade mysigt , även om han för det mesta spelade med min lillebror .. äh kul ändå!:)
Nu tänkte inte jag skriva mer om min helg, utan istället börja plugga så jag kan mysa till det med jens ikväll ..? (har inte iphone längre, därför blir det mindre bilder här på bloggen & mycket sämre ..)

louise , emma
älskling och jaag
det var allt för mig, nu ska jag ner till jenny som sitter i köket och väntar på mig! bara vi hemma , så vi tänkte var duktiga och pluggga så vi förtjänar one tree hill titt ikväll! 
Ha en skön söndag!
/linathelin

lång torsdag

hej igen! , som sagt slutade redan vid elva och åt därefter lunch i skolan och sedan blev de långshopping dag med emma och en liten louise som vi mötte upp efter någon timme. Fick med mig en del saker hem, två tröjor, en ring, halsband och imorgon köper jag nog en ny kavaj.. är inte så förtjust i den jag har nu! I alla fall, kom hem vid sex då vi skulle äta kvällsmat (: mums! Sen dess har jag pluggat engelska och dansat runder i köket , längtar såå tills imorgon. Då blir det festa loss i falsterbo med tjejerna :D Känner redan nu att dagen imorgon kommer bestå av en hel del stress efter skolan .. men ska försöka fixa allt och kvällen ska inte bjuda på några sura miner hos någon!
Nu ska jag lägga mig, för att sedan ha hantverk och idrott i skolan imorgon:) sen heeeeeeelg.
Godnatt, 
/linathelin, mmm vilken mysig bild! nej men försöker uppmuntra mig själv genom att titta på bilderna sen thailand .. vilket inte är så smart. saknar det så!

sista lektionen!

jag, tessan, louise och emma
aaah vad skönt! Har percis haft materialkunskap, voch nu väntar man på att vi ska börja sista lektionen, som är arbetsmiljö&säkerhet :) efter det slutar jag. Då blir det lunch med emmsi och ska se om jag hittar något fint att kanske ha på mig på fredag! jaja, nu ska jag inte skriva mer här. Måste säga att jag njuter av att sitta vid skolans dator, eftersom den har mitt favis system! snyft*


inte min kväll


inte trodde jag en dator kunde krossa mig så hårt? men jo! nu känner jag att det är dags för mig att stänga av denna maskin och dra fram böckerna istället. tyvärr så har skolan dragit igång, inte så många läxor än. men finns en del man kan göra ändå! bara för att denna dagen blev kass sen de jag kom hem, glädjer det mig lite att jag slutar halv tolv imorgon och ska ägna lite tid på stan efter skolan i think. nu när jag väl är igång, kan jag säga det att jag vill tillbaka till thailand, tillbaka till värmen, tillbaka till allt underbart folk som servade en vart man en gick/ kom! :D undeerbart! ni andra, hoppas er onsdags eftermiddag - kväll har varit bra!
/linathelin

r.i.p windows vista!

åhhh! min dator har varit dum i "datorn" (eller hur man säger när man inte pratar om hjärnor) men i alla fall under en lång period. den senaste veckan stängdes den av exakt hela tiden, därefter fick jag utbrott och pappa förstod att den behövde allvarlig hjälp!
han gjorde en backup, vilket betyder att jag inte har några bilder, låtar ingenting i den nu.
igår när jag kom hem från sammi bad han mig sätta mig i soffan och ta händerna på bordet framför ....(hmm, vad händer nu? hade inte sett att datorn stod där).. i alla fall, så sa han att mathias hade fixat den :D då blev jag jätteglad!
DOCK, så idag när jag kom hem och skulle slå på datorn börjar den med att låta väääldigt konstigt! går in på facebook och läser bloggar. efter ett tag kommer jag på att jag inte har msn i den och ska försöka ladda ner den. men eftersom det inte är windows längre så kan jag inte ha den vanliga msn med alla de vanliga smilisarna ,blinkningarna osv.. ):
just nu känner jag bara att jag vill ha tillbaka de gamla systemet/ operativsystem!
(detta blev ett akutinlägg, för hur jag mår exakt nu)

inte alls okej!

hej igen!
fruktansvärt att jag inte hört av mig sen jag kom hem? .. äh bara skoja! Tiden har gått väldigt fort, både sen de jag åkte till thailand och sen de jag kom hem. Det sjuka är att skolan börjar imorgon!!, tänkte när jag satt på flyget hem bara för att "muntra upp mig själv lite" -  äsch, jag har 10 dagars lov när jag kommer hem:D .. Jag säger bara herregud! Tiden går sååååå fort. Idag kommer jag inte dra hela resan utan de kommer komma ut här någon gång i veckan som kommer, bilder och lite sånt. Annars så från de jag kom till detta kalla landet har jag myst med pojkvän, sett bio med pojkvänen, varit ute på en shoppingrunda, lekt i snön med lillebror och voven, promenerat i snön med hästen och träffat mina underbara tjejer! Att vara ifrån några som man träffar dagligen till de att inte ses på två veckor känns en del!! Med andra ord, mitt jullov har varit underbart. nu ska man bara hålla ut denna terminen med. tänka att det bara är tre månader kvar med snö och kallt väder .. wiho! eller inte.

Söndag idag ... ångest! nej, jag ska inte vara sån nu. Jag har haft det jättebra och imorgon börjar skolan , vilket kan vara lite skönt. Komma på "rätt" bana igen .. framför allt så ska jag börja mitt nyttiga liv imorgon tillsammans med tjejerna. inget mc donald's, inget små godis varenda dag bara föör att tåget är sent eller något . ICKE!
Ikväll har jag annars ätit tacos med famisen och legat i min säng och läst min bok som hag fortfarande inte är klar med. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och sen läsa vidare. Medans halva familjen sitter utanför mitt rum och ser en mysig film..


/linathelin , jag saknar min sammi såå mycket! Krya på dig nallis .

RSS 2.0