sängen ropar!

 
nu har jag varit duktig och pluggat hela kvällen ... får se om det sitter tills imorgon! Nu är det dags att ta av sminket och sedan nanna. Imorgon är de första decemer, vilket betyder chokladkalendern invigs, julkalendern på tv drar igång.. hur många år sen är det inte man tittade på den egentligen? .. den blir bara sämre och sämre för varje år som går, tycker jag . i alla fall, känner att thailandsresan börjar närma sig!
natti.
/linathelin


massa glädje

bilder från hantverken
modell: malin   malin&sabina   modell: chloé   modeller: chloé & louise
modeller: chasmine&malin   modell: josefine    modell: felicia   modell: tilda  
modell: therese   modell: lina.r   modeller: chloé&ellinor   sminkning pågår  

här kom en del bilder.. denna dagen var underbart bra. roligt att se alla så glada och så duktiga!
Varför vi har så mkt färg och  "en del löv i ansiktet" var för att vi sminkade efter de fyra elementen som är: vatten, jord, eld och luft. idag samarbetade jag med malin och sabina hela dagen. På morgonen hade vi dock fest makeup. Jag fick en fin makeup och sabina en ;)
Min modell: Malin - vatten - snö.
makeup artister: malin&sabina  modell: lina.t

innesnöad ? utesnöad?! ..

ajabaja lina!
Ingen bra start på veckan, och definitivt inte mitt nya liv ? ... Men har faktiskt en bra bortförklaring till varför jag inte bloggade igår. Man kan säga att jag var utesnöad! Åkte hem till kompis efter skolan, bakade kladdkaka vilket kan få ingå i mitt liv ibland! Annars bara mös vi vid tv och pratade en massa och tog oss en kvällspromenad tills de jag skulle hem runt 22 tiden.
 Nu ska jag försöka göra detta snabbt? eller inte så rörigt. En snabb uppdatering om mina fem senaste dagar.

TORSDAG

  
slutade som vanligt lite över ett för att sedan gå hem och njuta av att jag hade fått helg. Efter det stack jag hem en snabbis för att hinna packa väskan och sedan hem till malin. Hann vara där en stund tills hon skulle "ett håll" och jag till sammi. fick bli en snabb träff med min nallis, för jag skulle ju faktiskt dansa på kvällen. Eftersom föreställningarna är slut och det bara är v.47/48 så har vi i alla fall 2 gånger kvar att skaka rumpan tillsammans. Så vi gjorde lite nya danser och hade superkul. Dock inte min bästa dansdag. Tillslut vill jag bara tillägga att tågtrafiken är såå seg förtillfället. i torsdags när vi skulle gå hem från min dans så hade vi ca fem minuter kvar tills vi var framme hos malin. Men vad tror ni inte händer då, jo ett godståg stannar och sitter fast i 30 minuter och vi står så klart och väntar, tror de ska gå, men icke. Så det fick bli en STOR omväg hem. Inte skönt med gammalt svett som torkat och bara skinnjacka!

FREDAG
  
dagen startade i malins säng och sedan blev det vidare till entré. Skulle bli jacka mm med mig hem. Men blev varken en jacka eller några varma skor. mössa och en t shirt hängde med istället ;) . Hade mysiga planer för kvällen, men som sagt inte alltid det blir som man tänkt sig . . . Var istället hemma med en del av familjen och mös med de istället!

LÖRDAG
ingen bild från denna dag. kan säga att dagen bestod av flera timmars väntande på tåg, prat och skratt med emma och hennes vän jasmina. underbar dag!
Ingen jacka eller skor idag heller. Kan inte bestämma mig för vilken jacka jag vill ha ...... jättejobbigt. men som sagt, denna dagen var inte så lyckad. Ibland önskar jag bara att mobilen inte fanns. visst ibland / alltid är den bra att ha, men samtidigt så skapar den så jäkla mycket problem med. Småtjaffs osv, blä på det. Bara för att denna dagen redan börjat som den gjort så skulle den ju självklart inte få ett bra slut. Nämligen så att när jag och emma hoppat av bussen på lördagkväll och ska gå ca 20 m. vad händer då? jo, lillajag tror jag är smart.. istället för att springa i en snödriva som syster gjorde. tänkte jag ta den smarta vägen, vilket var att gå på en mur!? .. aj aj aj. såklart var den väldigt isig. så där flög jag och hem blev det för att sedan äta god kvällsmat och sedan in till akuten! där vi hade fruktansvärt tur. Nästan inget folk där så kom snabbt in och blev röntgad osv. Min stackars armbåga var inte bruten så jag fick åka hem igen! Riktigt skönt, men bara för att den inte var bruten betydde inte det att jag inte hade ont längre. Gjorde jätteont. känner att idag är nog första dagen utan bandage och det funkar ganska bra.
När jag kom hem vid tre tiden kunde jag faktiskt somna fast en skum pojkvän hade skickat en del sms som förvirrade mig heeeelt. med andra ord, andra festade tilll det i lördags ..?

hittade en bild ändå.

SÖNDAG
  
julskyltning!

MÅNDAG

skolan - lek, mys och prat!

såhär tycker jag verkligen inte om att blogga! i alla fall så måste jag börja plugga lite nu. prov i naturkunskap imorgon, jippie. kommer ett inlägg innan jag lägger mig, har ju haft hantverk hela dagen! så kommer en massa fräcka bilder, ha de bra sålänge!
/linathelin


första advent

. . . Mina tre fina punkter beskriver hur kass min uppdatering har varit!
i alla fall, första advent idag vilket gav mig en ännu mer julkänsla. Var inne på julskyltning i eslöv med storasystrarna Emma och Jenny + Emmas kompisar Emma och Jenny ;) hehe, lite jobbigt med dubbla emmor och jennyor! Men det var mycket mysigt. Kallt men fick bli en varm fika mitt i det hela.
 Sen de jag kom hem har jag som vanligt springit runder i huset, varit inne på allas rum och varit lite smått social. Har pluggat lite engelska imorse och nu ikväll. Nu tänker jag inte skriva om hela min helg, utan imorgon MÅNDAG DEN 29 NOVEMBER börjar mitt nya liv. Vilket innebär mina vanor ska bli till andra vanor, som ex. mat och andra delar som ingår i min dagsplanering!
 Var ju iväg i fredags och tittade jackor .. kom inte hem med någon då. Därför åkte jag in på lördagen med! KAN SÄGA EN SAK, JAG AVSKYR SKÅNETRAFIKEN! De pratar så mycket om att alla måste börja åka med kollektivt .. men visst! Hur många sätter sig inte hellre i en bil än att stå ute i minusgrader och vänta på tåg i ca 1,5 timme och sen får veta att de är inställt!? För det fick jag i alla fall göra i lördags, vilket gjorde mig ganska kokt.
 Det jag ville komma fram till var att imorgon efter skolan ska jag till lund och titta lite jackor, kan nog snart alla affärer  i malmö utantill så mycket som jag har varit där den senaste tiden.
 Nu ska jag sluta skriva och ta min lilla kropp in till badrummet för att ta av sminket och göra mig lite ren. Sen ska jag lägga mig i sängen med engelskboken. Inte det jag tycker bäst om precis, men det är ett måste!
 Natti!
/linathelin


mot malmö!

Fredag idag!!!!! har inte Bloggat sen i torsdags eller något .. Dansade igårkväll och sov hos Malin tills idag. Nu rullar tåget in i Malmö , och nu blir de shoppingtur efter vinterjacka, mössa mm! Ha de bra :)

tummen ner för slask!

då var passet fixat! Nu ska de bara komma hem i tid med ... I alla fall, efter mitt besök hos polisen blev de snabbmat snabbt ner i magen. Sen gick jag direkt hem till sammi. Blev några timmar hos honom, prat och skratt som vanligt. tog mig hemåt vid halv åtta tiden, och från de jag kom hem har jag bara ätit och ätit! Mammas lasagne är så god.
Nu ska jag inte berätta mer om dagen, sitter och lyssnar på rihannas album Loud .. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Försov mig idag och tänker INTE göra det imorgon. Torsdag imorgon, vilket innebär skola till klockan 13.20. Efter de blir de nog lite shopping och mysmys i stan, sen hem och fixa mig inför ett danspass ragga på kvällen. Sen blir det mys med tjejerna , baka och lite så. Ledig på fredag ju :)
mammsi & jag
/linathelin


inte varje dag man sitter hos polisen och väntar....

just nu sitter jag i en fin blå soffa hos polisen. Kom nyss från skolan och nu är det dags att förnya passet .. lite skönt att få ny bild. Den jag har nu är från femman , inte så skojigt! I alla fall så är min familj jättesega, så sitter och degar med min varma choklad från eh. Efter detta ska jag hem till nallisen. Hörs ikväll!

jag ska få njuta inatt!


tack mammsi!

skön känsla, när man känner man gjort något vettigt.

rubriken säger en del tror jag?..
Dagen startade hemma i sängen, blev hemma från skolan idag igen. Min hosta och förkylning vill inte försvinna, och inte hjälper det med att fortsätta att gå med skinnjacka, eller? hehe. Dags att köpa vinterjacka tror jag. Har ju förra årets fortfarande, men inte min favorit precis, så letar ny!
i alla fall, som ni ser så har min blogg blivit lite vigjord .. tackar syster jenny för det! Annars har min dag varit fram och tillbaka .. inte legat hemma i sängen under ett varmt täcke som jag borde kanske? utan fixat en del saker. Dels varit ute hos vår ena häst som är utlånad på foder och lämnat en del utrustning tillsammans med Emma. Blev lunch tillsammans och sedan lite småfixande i Eslöv. Eftersom det blir mörkt redan vi lite över fyra tiden så kände vi för att gå och ta en fika. Därför fick de bli grappa denna gången.
Sen skilldes vi åt, hon drog till gymmet och jag tog lilla söta bussen hem .. Här hemma stod maten klar när jag kom hem, så blev ännu mer gottgott för magen.

Sen ungefär sex tiden har jag degat inne på jennys rum med datorn i famnen. Vi har såklart myst med massa ljus, skratt och plugg! Äntligen är min datakunskap klart och inskickad till min mentor. Imorgon blir de tillbaka till skolan och snörvla lite där. Är ju faktiskt ledig på fredag, så kort skolvecka för mig.

Mamma sa nyss att de snöa ute? Blir så trött av att tänka ca 4 månader framåt med snö och slask! blää. Men som tur har man resan framför sig att längta efter och dessutom slipper man julen här. Visst det är jättemysigt, hela släckten samlas och de blir godmat osv. Men tackar ju inte nej till en solstol nere vid poolen eller stranden på julafton! Nu ska jag stänga av datorn och sova. Men innan de ska jag måla naglarna och fortsätta titta när mamma bäddar min säng! Alltid lika skönt att lägga sig när den är nybäddad.
      jag & penny
bilder från idag men också en från i somras! Jag och Jenny har suttit och tittat bilder från i somras och jag njuter av att se bilderna då man ligger på stranden och äter jordgubbar och är brun. Snart , snart blir de comeback!
/linathelin 

Tjena kexet

Lagom fin och höstig blogg nu eller syster? JA varsågod, det var så lite så! /Jenny

Jenny sommaren 09 och sen ett år senare ville Lina vara lika bra så hon tog en nästan exakt likadan bild i samma tröja och allt. Fint! pusss

konstig start på veckan ./

Så, då har man fått en skvätt av sjukdomarna som finns i thailand, eller? ;) trodde de skulle göra mer ont än vad de faktiskt gjorde. Men kan ju inte säga att jag gillade precis.. blev lite snurrig de minutrarna efteråt, men gick över fort. Lite ont ont i armen nu, men går väl över får man hoppas!
Efter sjukhuset åkte hela familjen hem till lilla farmor och beställde mat och åt där! Jättemysigt hade hon, massa ljus och blev en hel del prat om allt. Måste påpeka det att jag älskar ljus, även om jul och vinter inte är min favis period på året, så är det väldigt mysigt!

Den senaste timmen har jag suttit här på mitt rum med alla levande ljus, läst andra bloggar, pluggat och skrivit lite på olika arbeten i skolan & knarkat rihannas låtar!

BILDER SEN TORSDAGS!
 blivande frisören sofia sattes direkt i arbete! dansen från frankrike forever young attitude69 attitude69attitude69 + forever young attitude69 + forever young attitude69 attitude69 + forever young :) 
en del bilder från olika danser .. har ju tusentals bilder efter denna helg. Men har inte ork att lägga in fler än dessa just nu. Ni får sova så gott, nu ska jag gå och lägga mig. Kanske läsa lite innan?
/linathelin

spruta är ett av mina hatobjekt!

jag är sjuk och varit hemma hela dagen. Nu sitter jag i bilen tillsammans med de folket som tillhör min "lilla" familj. ska till Malmö för att ta sprutan som ska skydda oss mot alla farliga sjukdomar i THAILAND! Har inte nämnt thailand i bloggen. Men som sagt, om ca tre veckor åker hela familjen till thailand :) nu ska jag inte skriva mer från luren, utan hörs säkert senare ikväll!

denna helgen, gick lika fort som alla de andra ..

hej igen! Ett tag sen sist, eller? Har bara nyst, hostat, dansat, sovit och dansat igen de tre senaste dagarna..
Har inte skrivit sen i torsdagskväll då vi hade genrep inför uppvisningarna om varit i helgen. Började med att jag gick i skolan på fredagen. Hade hantverk och idrott som vanligt. Pappsen hämtade mig och vi körde hem. Hann städa rummet, packa och plugga lite. Vid halv åtta började första uppvisningen, då mamma & Emma tittade. Gick mycket bra, och måste  säga att publiken var mycket taggad, vilket underlättade lite för oss som skulle skaka rumpan för sådär halva eslöv;) hehe.. Efter en underbar föreställning var det dags för mig att stressa lite igen .. såg att klockan va 22.33 när vi var klara & mitt tåg jag skulle ta till Burlöv gick 22.36! Ni förstår själv att jag inte hann med det. Mammsen och systrarna körde mig till Burlöv, där jag mötte mina fina tjejer. Därefter tog vi bussen vidare till Åkarp för att festa till de lite. Mycker trevligt, tills de blev för mycket för en del. Ibland undrar jag hur folk tänker? dricker man för att ha lite extra kul? för att bli full och därefter bara göra bort sig? eller hur tänker vissa? .. Själv har jag jäkligt svårt att fatta hur man kan bete sig så när man blivit medbjuden av en kompis och ska till hennes kompis fest och få träffa hennes gamla kompisar. Inte fan dricker man så mycket så man inte har kontroll över sig själv och så att alla andra ska behöva "anpassa" sig efter sig själv.. Men i alla fall, som tur är de finns de äkta och mindre äkta vänner. Nog om det!
 Mammsen hämtade mig runt två i alla fall och jag la mig väl vid runt halv fyra tiden. Låg och hostade till klockan fem.
Lördagen hade vi vår andra och sista föreställning. Vi brukar alltid ha tre eller fyra föreställningar, men denna gången samarbetade vi med en sångskola från Hörby och gjorde den därför lite "mindre". Men riktigt grym blev den. Längtar så mycket tills DVD:n är klar så jag kan få se deeen! Idag tittade resten av familjen :)
Inte lika nöjd denna dag, som jag var i fredags. Men publiken var i takt till musiken så skakade loss ändå!
Igårkväll hann jag hem snabbt och duscha, sedan åkte jag hem till en saknad Sammi. Var där hela kvällen och hade det mycket mysigt.
Söndag idag, vilket innebad upp vid tio tiden för att sedan fixa mig till släktkalaset. En liten kusin som fyllt år, var det dags att fira. Åt en massa tårtor, kakor, godis, chips med dipp osv. ( ALLT FASTNAR I MIN TANDSTÄLLNING KAN JAG PÅPEKA ) !

Kom nyss upp från att ha tittat lite på Beck med pappa och emma. Usch, gillar det verkligen inte. Så somnade istället i soffan. Efter ett tag vakande jag av att jag hör de pratar om en 17 årig tjej som dött efter en ridolycka utanför Eslöv !!!!! kollade genast upp det. Det vet inte hur det gick till, eftersom hon var ensam i stallet, tills de det kommer ut en annan tjej och ska titta hur de går. Då hon ser att tjejen ligger medvetslös på stallgolvet.. på sjukhuset säger det att hon är död.
Herregud, man har hört att hästar är farliga djur, ta på säkerhetsvästen, sätt på dig hjälmen osv osv. Tänk så fort livet kan ta slut. Efter en träning ute i paddocken med sin häst, eller bara något läskigt händer i stallet och hästen blir rädd. Det vet inte om den 17 åriga tjejen har ramlat av eller om hon fått hästen över sig på något sätt.
Jag blir livrädd när jag hör sådana nyheter. Varför gillar vi just de djuren så mycket? usch, borde nog börja rida med min säkerhetsväst igen för att skydda några revben vi har i kroppen och ryggen!

Detta blev jättelångt, nu tänker jag ta av sminket och sen sova. Blir ingen skola imorgon och inga bilder idag. Hör av mig imorgon, nu ska jag sova bort min förkylning!
/linathelin

vilken kväll!

wow, det där kallar jag ös! Efter flera timmars övande på danser och texter går jag nu och lägger mig. Vi körde över tiden, så var klara runt tio istället:) imorgon väntar en super show, grymma danser och låtar ! tor jag thor över 150 bilder, de lär läggas upp på söndag! fredag imorgon, woho. Ska ha manikyr på hantverken. Lite roligt nu när man slutat bita på naglarna. Tack tandställning! Imorgon kväll blir de som sagt uppvisning och efter de vidare på fest med tjejerna ;) ha de så bra, vi hörs!

genrep!

nu har jag packat klart min väska till dansen. ska träna till nio! kuligt och få se alla andra danser och "artister" uppträda/ träna :) attitude69 & forever young samarbetar, alltid kul.
bild sen uppvisning i maj!

varför består mina dagar alltid utav stress?

riktigt bra fråga! att alltid känna sig stressad är riktigt irriterande. går liksom inte att bara få bort heller.
Annars har jag varit i skolan som de flesta, antar jag. Hade lite mysig datakunskap imorse, fick en uppgift som skulle lämnas in innan lektionen var slut, vilket duktiga jag också gjorde! annars har jag natur och samhällskunskap efter de. Inget speciellt roliga lektioner , men inte jobbiga heller. såg film igen.

Efter skolan blev de äta med chasmine och louise. Sedan vidare till källaren för att fylla på lite på sminkfronten.. nytt puder och en ny mascara hängde med hem. Tog tåget till eslöv och gick hem till en saknad pojkvän. Åkte sedan hem med honom vid halv åtta, "lämnade" honom på träningen och hämtade lillebror samtidigt;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Har redovisning i materialkunskap imorgon (grupparbete). Måste säga det att jag är väldigt  trött på en del människor i min klass. Vi har haft grupparbete i alla ämnen nu, och alltid samma personer som aldrig är närvaro på lektionerna eller som inte gör ett piss, när det gäller arbetet! usch på dom. Får se om jag redovisar min del eller om jag bara pratar med fröken om det. Nog om det, imorgon slutar jag vid ett tiden, ovh vid 17.00-21.00 blir de genrep med dansen. wiho. Inte alls sugen för uppvisning =/ .
Nu måste jag gå och lägga fram kläderna till min dans .. slitna jeans, tights eller hög strumpa till de. & en matchande topp upptill, kul!?

mitt liv.
/linathelin


bättre nu?;)


hjärta!

mums!

http://www.youtube.com/watch?v=JpDuNxufPOA
dagens låt, hört den från de jag satt på buussen imorse , på bussen och tåget hem och nu kom den igen. Börjar fastna nu! mohombi får mig att sakna sommaren, nrj in the park.. & ragga! DANSUPPVISNING SNART JU!

inte nu igen!

.. hatar förkylning! Kände redan igårkväll att det var något på gång .. vaknade och kände att jag hade fått tillbaka exakt samma förkylning som jag hade för någon månad sen. hatar verkligen att vara förkyld. att behöva springa en gång i kvarten på toaletten är inte så lajbans.
Dagen i skolan var ganska chill. började med film på engelskan, vilket betyder godis för min del. annars lunch efter de, (i alla fall rast i en timme).. sedan väntade försäljning&service och tillslut hantverk. Jag som längatade såå tills idag, för vi skulle sminka fest makeup. Blev såklart inte av. blev afton makeup igen! jaja, får väl tänka positivt. Slutade vid fyra, då jag kom ner och såg att det började bli mörkt ute .. herregud! känns verkligen som vinter nu. Om några veckor är det riktigt mörkt när jag slutar på tisdagar, vilket betyder att julbelysningen på gågatan är tänd, mysigt!

Annars så sitter jag här nyduschad och fräsh. Nyss tagit tabletter för allt mitt "ondande" .. står mellan skola eller vara hemma  imorgon? tror de blir skolan. vill ju inte missa..
nej, nu blir det bara en massa onödigt trams, så nu ska jag plugga lite på mitt tal.
tilda och chloé linathelin
/ linathelin

lååång måndag!

Ja, då var det måndag igen, jippie. eller?
usch nej, gillar inte denna dagen alls. men som sagt, skoldagen är över i alla fall, vilket är mycket skönt. Bara fyra dagar till helgen ;) några planer eller? jag har! Längtar jättemycket, dels har jag ju faktiskt dansföreställning fredagkväll och lördag eftermidddag. Ska även hinna festa till de där i mellan..

Började annars lite i nio idag, matte en måndag morgon? inte så snällt nej. Var en väldigt chill lektion, hade kompisrespons på förra veckans uppgift, vilket inte var så populärt, men vi gjorde det ändå. Efter de kom en riktigt skön gubbe från NTI gymnasiet och pratde med oss i klassen. inte meningen att skulle undervisa oss, men de fick han göra! "lära oss" multiplikationstabellen ;)
Hade lång lunch, eftersom vi hade halvklass på svenskan och såklart var jag i den sena gruppen, som fick ha extra lång lunch, men fick sluta vid tre. men ja, hellre de än att sluta två och sedan gå o dra ut på dötid till halv fyra, då jag skulle ha engelska? hmm. i alla fall, måste börja plugga redan nu på mitt tal som jag ska ha nästa vecka i svenskan .. 5 min om exakt vad som helst !? hjälp.

Efter skolan hann jag träffa babylove en stund, sen fick man varndra till dansen i raskt tempo. Han är ju så snäll, så han följde ju mig! Dansen var inget speciellt, house som jag alltid har brunnit för! .. vill ju inte säga att de beror på tränare, musik, sättet att lära ut på, koregrafi osv. MEN det gör det absolut. för så vad de blir för kurser nästa år.

har suttit och tittat på Fotbollsgalan 2010 med folket i detta hus! Kan säga att soffan var full :)
nu blir de dusch och sen nanna, klockan är mycket!

/linathelin

ler du, så ler jag!

jag älskar dig syster! 
jag älskar dig syster!


mätt i magen!

mums! har precis kommit upp efter att ha ätit en god söndags/farsdagmiddag med hela familjen. mycket trevligt, och en mkt god kladdkaka.

Söndagar brukar bestå av ångest, ångest och mer ångest. Men idag, har jag knappt hunnit tänka så mkt ångest. för att imorse blev man väckt lite i sju, för det var dags att gå ut och hjälpa till i stallet, för att sedan köra vidare till tävlingen. Själv tävlade jag inte idag, för att jag är inte i "form" ha- ha. rider inte så mkt för tillfället, vilket jag inte mår så bra av. men vad hade jag gjort utan en så bra storastsyster som jag har, ellerhur Emma?
Det var även Ebba och hennes c - ponnys första tävling med varandra, vilket man inte kunde ha så höga förväntningar om .. men nej! Ebba och hacke sopade banan som "vanligt". Det var så att folket på läktarna började småsnacka om vår fina lilla ponny om hur högt han hoppade, skojigt! Storhästen som emma red, MAYDAY! var inte så snäll. Denna gång blev felen inga ryttarfel, utan helt klart mayday som klantade sig.  
Själv gick jag runder och frös som en idiot.. mer kläder nästa gång!  När klockan var runt halv två packade vi ihop allt och körde hemmåt i spöregnet!

blev raka vägen in i duschen och sedan snabbt ombyte till danskläder. skulle samlas 14.30 för att ha rep i studion. såklart så var min grupp nästsist och skulle därför sluta vid 16.00. Vad tror ni händer, klockan går och jag sitter och pratar med en dansvän, och på alla danser som övar. Tittar på klockan och ser att hon är 15.58. en snäll pappa hade suttit nere och väntat på mig i bilen sen de han lämnade mig. därför kände jag att jag inte orkade vänta ca en timme till för att jag skulle få dansa i ca 3 min! så jag bestämmde mig att gå därifrån. tog mina saker och gick ner till en pappa som satt i bilen med en söt liten lussebulle! årets första och supergod. den fick mig att tagga ner lite.

nu har jag skrivit tillräckligt, och det är dags för en massa bilder!
hantverken i fredags. styling by lina. 
fredags i skolan.

jag, lillebror , mamma min nörd
fredagkväll åt gott hemma, sen åkte jag hem till sammi och hade mysigt.

 <3 
lördag spenderades på hööks, hos mormor och fick bli hemmakväll.

mayday hackepacke  
söndag blev hästdag. Duktigt systrar jag har, stolt över er båda!

lite bilder från de senaste dagarna, vet inte om jag skriver mer här idag. ny vecka imorgon, nya tag!
ha de så mysigt i detta äckliga väder, vi hörs!

/linathelin


alla dagar kan inte vara lika bra

... som sagt, var på hööks och köpte lite nya grejer till både hästarna och oss själva. Efter de ärende åkte vi hem till en stycket mormor och skulle endast säga hej. Men vad jag vet så är de inte nytt, att min mormor alltid vill bjuda på en massa gottiligottgott saker när man kommer... så hon bullade fram med en massa godis osv. Sen fick vi syn på klockan och fick också därefter bråttom hem. sminkade en syster väldigt hastigt inför en fest och åt därefter med resten av familjen. Blev en massa skratt och en del My kom utanför tallriken . . . Annars har min kväll bestått av soffan och tvn, zlatan underhöll mig kan man väl säga. pratade en del med pappsen, vilket var mysigt! För tillfället känner jag mig ganska tom. men tycker rubriken säger en del, dags att lägga mig nu känner jag. Upp tidigt imorgon för att först vara på tävling när systrarna ska hoppa och sen em och göra mig i ordning för dans rep. Natti, hörs!

umgås med hästfolket ,)

... från familjen. just nu sitter jag i bilen med mammsi, emma och ebba! Bilen är på väg till Jägersro , för att shoppa loss på hööks. Min uppdatering är som den är, får skriva mer när jag kommer hem. Kan bara säga att fredagen var lyckad! Skolan gick fort, blev bara afton makeup och fest kommer nästa vecka. Annars provet ... pratar vi inte om! En Sammi fick rädda kvällen :) Nu ska jag vara social med en gullig Ebba som snart somnar bredvid mig , hörs senare då de kommer lite bilder!

finns bara ett ord för dans, älska.

kom nyss hem från att ha dansat ett svettigt raggapass! alltid lika roligt. kände dock att jag tappat min "kondition" ganska rejält.. körde hela dansen i ett svep , och min puls gick i 190 efter de .. inte bra! jaja , öva mycket hemma för nästnästa helg blir de dansuppvisning, kuligt. har dans igen på söndag , dock bara repetition men roligt ändå.
Nu ropar både sängen, samhällskunskapen och duschen .. var ska jag börja? tror de blir duschen och sen sova!
Imorgon väntar en rolig dag + ett prov i samhällsk.
Hantverksteknik - afton och fest makeup
Idrott - Badminton
14.30 prov , efter skoltid, inte snällt. får gå snabbt, för sen är de ju faktiskt helg!

JAG ÄLSKAR DANS!
house - ragga - bugg med bästa anders!
bild sen uppvisning i maj!   <3  bugg är inte heller fel . höhö


lite nya vanor kanske?

hehe. Har märkt att jag inte är riktigt van vid detta ... denna veckan har gjort att jag har knappt haft tid med någonting annat än att göra klart arbeten som skulle lämnas in och redovisat osv. skolan tar över ens fritid, vilket jag inte tycker är rätt! visst det är mycket när på går på gymnasiet osv, men att det ska påverka sin tid utanför skolan är si-så-där. just nu har vi väldigt mkt i skolan, för snuttar från alla ämnen som man måste ta hem och göra klart, och sedan allt annat man också får, som stora redovisningen, prov, praktiska prov i hantverken .. man vill kunna lägga ner tid på allt, men istället blir de småsnutttar på allt, dvs halvdant! blä på det sålänge!

i alla fall så har de hänt mycket denna veckan. började med att i måndags blev de skola till sådär tre tiden, sen gå runder i stan några timmar innan Guldfesten skulle köra igång vid 6 tiden med min supercoola syster emma!
Fick bla med mig två plagg från Zara, en kofta och en liten söt t-shirt. När klockan närmade sig halv sex började vi ta oss till stor torget, där de bubblat upp massvis med folk och den stora scenen var på plats. kan bara säga att jag älskar varmchoklad när det är kallt ute!
Sjukt härlig stämning när alla var på plats , dels publiken och alla spelarna! (som jag absolut inte har någon koll alls på vem som är vem) :) jag hade roligt ändå kan jag säga er, eftersom tre söta tjejer var ju runt om mig hela kvällen! inte sant jenny, emma och bea? ;)
BÖRJAR BLI VÄLDIGT OSERIÖS!

Annars går jag i skolan, har prov och redovisningar som alla andra. men får ju alltid mitt lilla extra .. hantverkslektionerna två gånger i veckan! imorgon väntar afton och fest makeup! Spännande.

just nu sitter jag här i min fina svenska mästare 2010 MFF  tröja och är lite sjuk. ska snart gå ner till mammsen och lillebror och äta lite pannkakor, springa med syster när hon rider? hmm , PLUGGA! har samhällskunskapsprov imorgon och 15 instuderingsfrågor som ska lämnas in (hantverk) .. har icke tid att bara sitta och måla naglarna och springa runder i mitt hus, som jag gjort hittills på dagen.

har i alla fall någonting att se framemot ikväll, nämligen min dans. Har inte dansat på nästan tre veckor sen .. vilket inte är bra! men ikväll ska rumpan och tuttarna hoppa, för de är raggga!

efter detta tråkiga inlägg slänger jag in lite bilder som kan beskriva de senaste dagarna:


min mat som jag lever på i skolan just nu    sm guld!   tufft   tycker hon är så söt 

tiden går fort när man har roligt!

Jag som var så duktig att uppdatera fram tills torsdags .. aja! Skrev ett inlägg från iphonen, men de funkade tydligen inte, skumt!
jaja, om vi ska börja där jag slutade … KORTFATTAT!
min ”ursnygga tandställning” är på, och man kan ju inte säga att jag trivs eller att det är skönt! Har haft så fruktansvärt ont hela helgen, fått skavsår på insidan av läppen både uppe och nere, och spänner i hela munnen, ajj! Lever dessutom på soppa, smothie och dricka! Lider med mig själv, att se ut såhär i ett helt år, är ingen hitt.

Någon mer än jag som tycker att lovet har gått alldeles för fort? Usch, just nu vill jag bara spola tillbaka tiden tills fredagen i skolan då allting var så bra! Hade ett helt lov framför sig med massa skojiga saker. Men istället för att jag ska sitta här och tänka att jag kan spola tillbaka tiden kan jag ju lika bra skriva vad lovet bjöd på.
torsdags när tandställningen satts på blev de lite myspys med mamma i stan, blev en del saker som fick följa med (söt topp, lack leggings, örhängen, jeans till mamma + halsduk). När vi kom hem så blev de en stress blandat med en massa seghet hos mig. Skulle fixa mig och allt runt omkring innan jag kunde dra hemifrån för att sedan festa till de lite på Brezze. Allting som var bestämt från början sket sig … blev istället att jag tåg mig till chasmine i burlöv och förfestade hemma hos henne med en del tjejer, trevligt! Efter det blev det PUSS – brezze – polhemsinspark! Massa dans och massa glada miner, även om jag hade extremt ont i hela munnen och det inte var så lajbans folk där …
efter många timmars dans så blev det en snabbis in på bk, då man själv bara satt jag dräglade på de andras pommes! Sen blev vi hämtade och jag sov hos chasmine.
fredags, vaknade klockan 2, vilket inte händer mig ofta. Men i alla fall så tog jag tåget hem klockan fyra och kom hem vid närmare fem. ja, hände en hel del saker när jag kom hem, som fick mig att deppa. Men kvällen avslutades bättre hemma hos sammi.
lördags, dagen bestod av städ+ hög musik städ+ högmusik och städ+ högmusik! Skulle egentligen på maskeradfest på kvällen, men blev istället hemma kväll och en omtyckt person kom hit och gjorde mig glad! Alla äldre syskon var ju ute och hittade på en massa bus, så blev lite lek med de små istället och massa mys. Somnade ganska snabbt efter vi lämnat sammi och hämtat syskon.
inte van att stänga munnen med tågräls!         
bild sen torsdags          Brezze - nästa mj!

Idag har vi varit på golfklubben där pappa och lillebror spenderar mkt tid, Bokskogens Golfklubb. Pratade med en gammal kompis till mamma och pappa, och lämnade lite saker till de. Efter de körde vi vidare till en liten mormor som hade beställt tårta och köpt en massa goda kakor osv. & jag kunde äta tårta! MUMS. Blev massa prat i flera timmer och när klockan var runt sex kommer mormor på att vi ska beställa pizzor , så medans hon åkte och hämtade de, diskade jag och mammsen och gjorde klart mina nuddlar, eftersom en annan inte kan tugga! Vattnades i min mun, men snart kan jag också äta och då ska jag ta igen allt jag missat! eller nä, tror inte de.
annars har denna söndag varit ganska skön, inte lika mycket ångest när man är hos mormor! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen nanna kudden.
höst
/linathelin


Vill man vara fin, får man lida pin!

godmorgon får man väl nästan säga .. jag som la mig vid halv fem kunde inte sova längre än till åtta .. surt! tror jag vet varför dock, nämligen tandställningen som ska på idag . . . aj aj aj! men som sagt, den ska sitta som ett tågspår på mina tänder i ett år och efter det hoppas jag att jag kan lee utan att en fet framtand sticker rakt ut i luften .. hehe! "vill man vara fin får man lida pin
 I alla fall så sitter jag här nu och smuttar på min goda smutti, hallon & banan mums. gårdagen bestod av en dålig planering, som vanligt! men blev ganska lyckad ändå. började med att på morgonen då hästarna egentligen skulle klippas blev ju inte av, men åkte istället och tränade lite i trolleholm. finns ju åsikter att tillägga där, men nej det struntar vi är, syskonen emma och ebba förstår! "hur fan kan man tro man kan komma och göra hur man vill när de finns andra som tränar där, men bara för de tror de har någon vip biljett, så visst funkar det" usch, trött på hästfolkets attityd! MEN SOM SAGT, sen fanns de ju en massa annat som också hände igår. planering som inte var så bra upplagd ledde till att jag fixade mig här hemma och sedan körde jag och mamma och hämtade en stycket lina. efter de blev vi körde in till eslöv, för att förfesta hemma hos vadde! ja, och vad ska man säga om de? längesen man träffade killarna som var där, men paniken till tågen "tog över de roliga". efter att ha dansat och värmt upp lite där så kilade vi och tog ut pengar, tryckte biljett och sedan SATT och väntade på ett försenat tåg! 23.36-->23.55, sinneskallt också! uschusch, men när vi var framme i malmö var de ännu en liten stund att sitta, vilket fick ett visst humör att dras ner. efter allt detta så hoppas man ju på en kul och galen kväll inne på deep, icke! visst hur fint som helst där, men folket, nejtack! jag och lina stack där ifrån lite över ett, då vi kanske hann vara där i max 45 minuter. men vi hade roligt ändå, blev en hel del prat på stor torget med lite vänner som jag inte kände, men trevliga! tillslut kom min supersnälla mamma och hämtade oss i kylan, eftersom tågen till eslöv går sådär klockan 04.53 på morgonen, ...! blev en lång bildfärd, men lina, sammi och tahir kom hem iaf.
  Nu kände jag att detta blev väldigt långt och detaljierat, så dags för mig att smutta vidare på min smutti och sedan göra mig i ordning för at först besöka FTV i Bjärred på en vanlig koll och sen till Malmö för att sätta på mitt hatobjekt! 
bild sen spex i nian, carolina, jag och tanden som inte ska finnas om ett år!
bild sen spex i nian, carolina, jag och tanden som inte finns om ett år.


/linathelin


känslan när alla skrattar


pappa, syskonen + jag och vår underbara anders i tyskland förra vintern!
Denna dag började på sitt sätt och slutade på ett annat sätt! blev sju bussen in till eslöv för att sedan fika med johanna som jag har saknat så mycket. satt på grappa till tio och under de timmarna fick vi fram allt det vi missat under ca 3 månader! sick. nu får det inte bli ett sånt mellanrum tills nästa gång, äsch det kommer det inte bli. för det bestämdes även idag att hon ska klippa mina toppar snart, eftersom hon faktiskt läser till frisör!:) fina saker
jaja, efter de timmars mys och prat med henne gick vi en liten promenad eftersom det var 30 minuter tills min buss hem skulle gå.. i alla fall när jag kom hem så väntade ännu några timmar med härliga människor och massa skratt! pappas bästakompis anders är här och nannar här tills imorgon, vilket är mycket roligt! när han är här känns allt så jäkla bra, han sprider en glädje som inte finns hos många andra. just nu sitter jag här och har lite ångest över hur min lilla blogg ser ut!? förstår ju verkligen ingenting om hur man designar den och så .. kris? äsch, får väl fråga om någon systers hjälp när jag har mer tid åt det. annars så väntar allt mitt festande imorgon och framöver tills söndag! älskar när jag vet vad jag ska göra / har en planering att gå efter. nu ska jag sova, blir upp tidigt för att klippa hästar och sedan hinna träffa min snutte:)
/linathelin


tråkigt väder gör ingen glad, men en stund med en riktig vän kan göra dagen bra!

har precis bestämt med johanna att vi faktiskt ska ta en "kvällsfika" eller vi kasnke äter något istället .. det får vi se! iaf, har inte varit med henne sen i augusti.. så vi har en hel del att prata om! nu ska jag sminka och föna mitt hår, ha de bra!
/linathelin


första november, pappsen dag & mitt första inlägg!

jaha, hur ska man börja något sånt här då? haha .. nej men jag gör det på mitt sätt!
som sagt, detta inlägg blir väldigt speciellt eftersom det är min första gång jag skriver här i min egna lilla blogg som ska bli så mysig och bra! 

annars har lovet rullat igång, vilket är så himla skönt! älskar verkligen höstloven, de kommer i perfekt tid, då man behöver det som mest. Lite vad jag gjort under dessa dagar kan jag skriva lite snabbt ..

fredags var en sköndag i skolan, hade hantverk hela förmiddagen då vi hade tagit med oss egna bilder som vi skulle sminka efter. Jag blev sminkad som rihanna och mallan som megan fox .. hehe! efter de hade vi idrott, dock bara teori. väldigt skönt! avslutade med lite kompismassage.
Kvällen spenderas sedan med malin, åkte in till lund och åt. Sedan när jag kom till eslöv igen blev de lite strul med hemvägen.. sinneskallt det börjat bli!
lördagen fick bli min sovmorgon! vaknade kring 14.00 tiden, vilket nästan blev mitt rekord. (detta börjar bli drygt) sprang en liten runda och fick lite frisk luft, på kvällen blev det sedan lite pysslande inför pappas dag med syskonen
söndag (idag) mamma kom in och väckte mig, för det var dags att springa ner till pappa, som inte sov utan redan satt nyduschad vid sitt skrivbord och jobbade .. stackaren! aja, blev utdelning av presenter och en massa skratt. Efter det blev det frukost med hela familjen, inte alltid det händer att alla sitter ner samtidigt vid den tiden på morgonen..
Pappa hade ju inte heller tänkt vara hemma idag, eftersom han har ångest över sin ålder och vill därför slippa all uppmärksamhet som rör kring den .. så han och mamma åkte till ystad saltsjöbad, lite fuskigt! med de var de båda värda. Så ikväll har hela syskonskaran haft ff, blev pizzakväll mums!
nu orkar inte jag mer, natti
/ linathelin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0